b04086 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Siema ;D tylko bez śmiechów i wgl dzwoni ziomek pyta czy jaramy wiec dobra spoko umówiliśmy sie na określoną godzine . Poszedłem z 7 buchów złapałem wszystko spoko aż nagle po chwili jebnięcie mam wrażenie że sklejają mi się powieki hahah wszystko widze w powolnym tempie serce napierdala nie czuje ciała wgl taka panika mnie złapała masakra ... i ogólnie zawsze na fazie mam taką schize że nie czuje szczęki hahah czemu tak ? i mam takie pytanie czy marihuana po prostu mi nie służy czy macie jakieś porady jak mieć dobrą faze , jak ogarnąć ten lęk na fazie żeby fazabyla zajebista . Jeszcze dopowiem ze nie zawsze mam takie jazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaTaTa Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jak się pojarasz to puszczaj muzykę z kompa tel czy czego tam masz wtedy zawsze jest ok tylko nie może to być jakas zamulajaca muzyka tylko coś zajebistego popatrz na yt wiz khalifa taki 7 minutowy teledysk polrcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jak widzisz że taki mocny sort, zapal mniej, odczekaj chwilę jak nie jest za grubo to dopal jescze Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiq777 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Dokładnie... musisz palić mniej sprzętu bo nie ogarniasz mocy...albo zacznij palić caly czas ;D Muzyka rozluźnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DonOmen Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 chlopaku moim zdaniem to ty palisz jakas mieszanke dopalaczy i dlatego masz takie dziwne fazy. zaprzestan tego palic natychmiast, to sama chemia. siadzie ci zdrowie jak i psychika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.