Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Sprzedam nasiona Paradise Seeds

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

mam do zaoferowania upominki kolekcjonerskie jakie udało mi się wygrać na targach Cannafest 2014 w Pradze, mogę sprzedać jako paczkę lub osobno ceny poniżej. Informuję że są to produkty kolekcjonerskie, a hodowla konopi innej niz włókniste w Polsce grozi karą pozbawienia wolności.

O więcej informacji bądź negocjowanie ceny proszę pisać na mail /admin - cenzura/

* Bio Green - Bloom Bastick 250ml szt.1 oryginalna cena = 82.73 zł sprzedam za 75 zł cena za 2 szt. 140 zł - oczywiście do paczki dołączę zapalniczki bibułki filterki smycze oraz torbę na ramię

* Młynek 4 warstwowy nowy oryginalna cena to 63,23 zł sprzedam za 50 zł i tutaj również do paczki dołączę zapalniczki bibułki filterki smycze oraz torbę na ramię

* Nasiona kolekcjonerskie pakowane w oryginalnych opakowaniach po 1szt. cena 27,50 zł za wszystkie 5 szt. cena 130zł +zapalniczki bibułki filterki smycze oraz torbę na ramię

* Posiadm również inne nasiona w oryginalnych opakowaniach więcej info na mail /admin - cenzura/

Wszystkie upominki mogę sprzedać oddzielnie.

Ceny do negocjacji.

pozdrawiam

post-42220-0-33351200-1421165647_thumb.j

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+