StaryWyga Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 I dziękuje też panu TSW za motywację do konkursu
Weedgod Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jakie były kryteria wyboru zwycięzców? Co głównie zadecydowało o wygranej? Bez hejtu, ale ciężko mi zrozumieć wygraną wiersza w którym pada słowo BUSTWO. Ale w końcu to wasz sklep, promujcie się jak chcecie. Pozdrawiam i gratuluje wygranym. Edit: No i szczerze mówiąc mam trochę "ból dupy". Rozumiem że nie doceniliście samej tematyki mojego wiersza, ale uwierzcie złożenie wiersza w którym pierwsza litera każdego wersu układa się w nazwę Waszego sklepu, a dodatkowo jest to zrobione na podstawie nazw odmian które macie w sklepie i tworzy razem logiczną całość - jest trudne. Myślałem że chociaż o tym wspomnicie bo siedziałem nad tym pół niedzieli. Jak widać wygrały wiersze z błedami które się nie rymują. No ale 1 nagroda zasłużona. Gratulacje.
OG Kush Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja się podłącze do tego pytania - Jakie były kryteria wyboru zwycięzców?
GanjaShop Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Weedgood i OG Kush, przykro nam, że jesteście zawiedzeni, ale wyników konkursu nie zmieniamy Nie byliśmy w stanie przyznając nagrody zadowolić wszystkich uczestników. Tak bywa, że nie zawsze się wygrywa;) pozdrwiamy
Weedgod Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dziękuje, ból dupy dalej czuje, na szczęście nie zawsze się kupuje.
OG Kush Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Niestety nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie. Nie jestem zawiedzony, chcę tylko poznać kryteria wyboru zwycięzcy. Będę mógł z tego wyciągnąć wnioski na przyszłe konkursy o ile takie będą.
Recommended Posts