stefanstefan Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Witam Czy możecie podać link do konkretnych diod led cree z najlepszymi binami i czy warto stosować soczewki czy nie, bo przeczytaniu różnych wypowiedzi już mam mętlik w głowie.z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
InCornWeTrust Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Taa, mi też już głowa pęka:D Od 3 dni caly czas obczajam i juz mi sie pierdziela mV z mA i nm a o binach to nie wspominajac.. Chyba poprostu wezme te glownie ze wzgledu na dostepnosc https://www.maritex.com.pl/en/polygon-light-led-engines-with-creereg-leds/NT-1SB22-XPEPHR14P3-i-37592-c-18074 Chetnie uzywane i zachwalane na naszych forach Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmouse Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Pochwal się jak skonstruujesz Chętnie zobaczę inne niż mój LEDowe wynalazki w akcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.