Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Przejde sie dzis do ogrodniczego i kupie cos innego w takim razie, cos konkretnego byscie polecili? Nie mam juz czasu zamawiac wiec cos co w sklepie dostane

Myslalem wogole juz do konca wode tylko lac ale te zolte plamy na lisciach martwia mnie

Opublikowano

Można lać do końca lub dać ostatni tydzień samą wodę, zdania są podzielone :) 

Producent podaje 9 tygodni czyli 63 dni, zostało im 10 dni, więc proponuje tak: zamawiaj jeszcze dziś, na piątek będziesz mieć nawóz i podlejesz je ostatni raz z nawozem, później sama woda. Aby nawozy Ci się przydały na następny to może pomyśl o zestawie: BIOBIZZ TRY-PACK INDOOR ZESTAW BOOSTERÓW I NAWOZÓW 3x250ML

Opublikowano

Heh co wy z tymi nawozami specjalnie do konopi przeciez to jestchwyt marketingowy

Idziesz do pierwszego lepszego ogrodniczego i kupujesz nawóz o odpowiednim npk

Tak samo jej z pestkami ludzie robią sami pestki i śmie powiedziec ze są lepsze od wielu brederow ludzie placicie za opakowanie i za zakup w growshopie

Czym się różni nawóz z grow shopu. Od nawozu z ogrodniczego

Chyba jedynie cenna. Pfff. To tyle

Odemnie mogę powiedziec tyle

Kup nawóz na weg do zielonych roślin a na flow do kwitnacych i tyle

Opublikowano

pierdo***e pierwsze moje grow leciałem na nawozach do roslin i to był najlepszy grow 

hmmm  a co powiesz o naturalnych nawozach robionych w domu tam raczej nikt nie bada w laboratorium  a krzaki piekne rosna 

a druga rzecz i najwazniejsza  nie widzisz tylko talarow w roslinie to grow bedzie udane bez zadnych dziwnych srodkow 

a jak widzisz tylko talary znaczy ze jestes materialista i h*j z grow bedzie 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+