MR_GREEN Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Mam taki sam problem jaki i tysiace a nawet miliony ludzi na tym swiecie wiec zeby nie zanudzac napisze tylko tyle ktos kogo kohcam niedawno dowiedzial sie ze ma guza Glejaka wielopostaciowego i nie jest w zbyt dobrym stanie lekarze dawaja jej malo czasu.. dlatego chce zaczac leczenie olejkiem wiec kazda najmniejsza pomoc dla mnie jest wazna najmniejsza rada jest cenna z gory dzieki Patryk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Historia Ricka Simpsona i odkrycia leczniczego oleju z konopi Niestety by wykonać sporą ilość oleju potrzebna jest duża ilość materiału, parę gram nic nie da. Przykra sprawa więc jak masz możliwość to rób growboxa, wrzucaj normalne (nie auto) rośliny, 4 miesiące i masz olej. Medyczne odmiany: https://holenderskiskun.pl/Katalog-nasion,show,indoor?filter[v]=medical Polecam odmiany z genami Kusha, np: Afghan Kush x Black Domina Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubolelum Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Royal queen seeds sprzedaje taki olej http://www.royalqueenseeds.pl/217-royal-cbd-oil-10ml.html . Być może tego szukasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Odezwaliśmy się do Royalqueenseeds w sprawie tego olejku, niestety nie leczy on nowotworów, jego stężenie CBD to 4% reszta to oliwa z oliwek. Jedzenie konopi, inhalacja oraz olej ratuje życie, a także kosmetyki z konopi, ale nie te które można kupić w sklepach tylko własnoręcznie zrobione, jest kilka moich przepisów na forum. Jeść, pić, smarować, inhalować - Pani Hani z Australii udalo się wyleczyć olejem raka w miesiąc Także nie zastanawiaj sie nad kupnem bodajże w Polsce, tylko sprzedawajcie wszystko co macie i wyjedźcie do Holandii. Tam będziecie mogli kupic olej i rozpocząć kurację. Wszystkie materialne teraz rzeczy nie maja znaczenia, więc działaj. Życzę powrotu do zdrowia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Dokładnie, najlepsi specjaliści od oleju są w Amsterdamie, wszyscy stosują metodę Ricka Simpsona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Na prawde przykra sprawa lecz jak tu pomoc AZ tak nie ufam by dac tobie kolego a raczej twojej ukochanej 100 g ziolka pewnie rozumiesz dlaczego jedz do Czech I przemyc co nieco I korzystaj z porad wyzej pozdrawiam ciebie jak I twoja ukochana niech wraca do zdrowia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GREEN Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 Na prawde przykra sprawa lecz jak tu pomoc AZ tak nie ufam by dac tobie kolego a raczej twojej ukochanej 100 g ziolka pewnie rozumiesz dlaczego jedz do Czech I przemyc co nieco I korzystaj z porad wyzej pozdrawiam ciebie jak I twoja ukochana niech wraca do zdrowia dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Przykro strasznie w Polsce tak jest brak tego co potrzeba mieszkalem w czechach jakbys zdobyl recepte tam to moze Sativex by cos odmiemnil. Pamietaj nadzieja umiera ostatnia! Walcz!Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GREEN Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Przykro strasznie w Polsce tak jest brak tego co potrzeba mieszkalem w czechach jakbys zdobyl recepte tam to moze Sativex by cos odmiemnil. Pamietaj nadzieja umiera ostatnia! Walcz!Pozdro! Sativex to suplement z tego co dobrze wiem jest tam odrobina tego czego mi trzeba czyli zwiasku kanabinoli a ja potrzebuje zrobic olejek ktory w etapie koncowym ma do 98% thc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka123 Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Dokładnie, najlepsi specjaliści od oleju są w Amsterdamie, wszyscy stosują metodę Ricka Simpsona. Witam, mi również z tych samych względów zależy na czasie, gdzie dokładnie po ten olej zgłosić się w Amsterdamie ? Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.