-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Ile one mają dni? Linka ci nie wstawię. Admin skasuje. Wpisz sobie w googlu zestaw plagron, albo zestaw biobizz, zestaw aptus, zestaw bac. To są takie małe zestawy na kilka roślin. Ale chyba plagron ma najsensowniej dobrane wielkości butelek. Ewentualnie zestaw advanced nutrients. Ale to już ze 400-500pln może być. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Więc mówisz że kwestia no wożenia i lampy? Jak tak możesz poradzić na początek jakiś prosty nawóz w użytku bezpieczny dla roślinek z amazon ? I co byś powiedział o takiej lampie osobno na wzrost i kwitnienie.. Ciekawe 🙂 https://amzn.eu/d/5WYYh2B Chyba że coś lepszego trochę tańszego.. Nie zarabiam milionów w tych Niemczech ale idzie samemu przeżyć 🙂 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Są takie zestawy? Nie mogę znaleźć. Nie wiem gdzie szukać chyba. Jestem chętny zainwestować żeby było lepiej hehe. Można prosić o jakieś linki? Na allegro znalazłem tylko ziemię, a chciałbym to zrobić dobrze w miarę. Wracając do posta.... CIACHAĆ dziewczyny ?? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Kup zestaw plagrona. Około 200 złotych. I firmowa ziemię. Jakiegoś light mixa. Np. biobizz lub tez plagrona. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Ziemia: jakaś do warzyw + do wysiewu + popiół drzewny. Wymieszane w proporcji 1/1/1. (1//3, 1/3,1/3). Do tego tylko ziemia nawozy takie jak napisałem wcześniej. Wiem że nawozy słabe ale to 'gratisowe' pestki i poprostu chciałem jak najbardziej naturalnie. Taki eksperyment heh. Dlatego prosiłem żeby mi doradzić nt. nawozów.... Zaczyna się sezon, mam 60 auto 'white widow extreme'. Napewno zrobię relację z tego. Myślałem o tym żeby 6 najładniejszych wziąć pod lampę a ile tam wyjdzie to pójdą w outa. Doradzcie coś proszę 🙂 Już niedługo relacja Trzymajcie kciuki
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts