Ambasadorka Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Dziś w Gotuj z Ambasadorką Pasta rybna z makrelą wędzoną z suszem z topów Smaczna, bogata w źródło kwasów omega, dietetyczna i zdrowa. Zmiksowana z jajem, musztardą,cebulką dymką, topem Super Silver haze idealna na śniadanie lub kolację do ciemnego pieczywa. Składniki: makrela wędzona 1 szt 2 gram suszu konopnego ssh (top) jajo 2 łyżki musztardy 2 łyżki jogurtu naturalnego pieprz, sól Makrele starannie obieram z ości. Cebulkę myje i obieram.Jajko gotuje na twardo. Topa dokładnie rozkruszam jak najdrobniej się da. Rybe, jajko, musztardę, cebulkę, sol pieprz,jogurt wrzucam do blendera-rozdrabniam na gladką pastę. I gotowe. W paście jest wyczuwalne ziele, jeżeli ktoś chce pozbyć sie tego smaku wystarczy dodać do ryby łyżeczkę soku z cytryny. Pasta smaruje kanapki i serwuje sobie na śniadanie Prosty przepis na prowadzenie konopi do jadłospisu śniadania. Ryba jest bardzo zdrowa, powinniśmy ją jeść jak najczęściej. Na zdrowie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.