Macky Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Jak sprawdzasz czy istnieją to sprawdzaj producentów, nie szemrane sklepy bo mogą kit wciskać Sprawdziłem producenta i faktycznie Ice Cool Auto jest Cytat Variedad autofloreciente de 4ª generación. Híbrido resultante del cruce entre un clon élite de Ice Cool y una cepa seleccionada de autoflorecientes de 3ª generación Fast Bud #2. Variedad autofloreciente con un intenso y exótico aroma característico de la familia Diesel, muy dulce y especiado, con tonos frescos que recuerdan aromas de ciprés azul. Produce plantas de gran potencia y alta producción de cogollos que se cubren de abundante resina aromática y de efecto muy potente y excitante. Nuestra representante autofloreciente de la familia Diesel. Autofloreciente 100% Producción Interior: 400 – 500g/m2 Producción Exterior: 50 – 150g/planta Cosecha Interior/Exterior: 8- 9 semanas después de la germinación Altura: 50 – 110 cm
Gość anonimgrower Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Cześć kolego . Moim skromnym zdaniem powinieneś inaczej powiesić lampę i rozgiąć odbłyśnik żeby doświetlał cały boks . Teraz próbujesz ratować to BB , a najwartościowsze rośliny stoją po bokach w cieniu . Jak przewiesisz lampkę to będziesz miał oświetloną większą powierzchnie . Zrób tak żebyś gwint miał z tyłu boxa , a nie z boku . 70 wat to niewiele , a jeszcze jest niewykorzystane . Pozdrawiam i powodzenia
howhigh Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 Faktycznie dobra uwaga tyle ze niestety odblysnik inaczej nie wejdzie do boksa tylko tak jak teraz a obcinac troche szkoda
howhigh Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 Siema! Niestety Ice cool dalej nie pokazał żadnych oznak kwitnienia i nie wiem co teraz zrobic. Dać im światło 12/12 ? Czy może poczekać jeszcze? Bardzo odbije sie to na plonie w pozostałych roślinach?
Gość joker Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 zawsze mozesz przelaczyc na jakis tydzien i daj jej nawozu na flo wymus kwitniecie a pozniej mozesz wrocic do matczynego fp
Macky Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Nie kwitnące automaty Nie radzę bawić się oświetleniem, tutaj właśnie przez taki sposób rośliny się zhermiły.
Gość joker Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 tak vito tylko to sa automaty chyba ze nie doczytałem nic wiadomo niebawimy sie oswietleniem w 1 dzien inaczej na drugi inaczej bo to napewno po hermi lecz jak przelaczysz na tydzien czy dwa i pozniej wrocisz to nic sie nie stanie moge sie mylic lecz przerabiałem juz takie jazdy na sobie
howhigh Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Dzien 63 Siema! W sumie za wiele sie nie zmienilo ale znalazłem chwilke to dodaje fotki. Niebawem ruszam z outem po raz pierwszy więc byc moze założe kolejny growlog. Jedyne co sie zmieniło to ice cool chyba wreszcie zaczał kwitnac. Pojawił sie pierwszy biały włosek mam nadzieje ze rusy z kopyta;) Ice Cool Ak BB A tutaj taki wiosenny buszek w plenerze za wasze zdrówko Peace!
Macky Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 BB słabo rośnie. AK ładnie, Ice też ładny ale coś mu się nie spieszy
Recommended Posts