bandito Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 znajac nasza policje wiekszosc tych zatrzymanych nie bedzie miala postawionych zarzutow. ale statsy maja
dzejson p Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 myslalem ze bedzie lepiej na tym marszu a to tylko w h*j psow, kryminalni między toba biegaja jak czak norris z myslą ze zaistnieją w swojej jakże ekscytującej,ciezkiej,spektakularnej pracy ..... dzieci jaraja lufki na przypal,brudasy frygali jakby nigdy nie widzieli tez na srodku jak idioci... ale marsz jako manifestacja byla spoko tylko ci ludzie bez mózgu jebali klimat
PoLek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Co roku podczas marszu policja urzadzala sobie lapanke, ale w tym to chyba rekord, tyle psow przeszukujacych na raz ludzi, to jeszcze nigdy nie widzialem Połapali mniej myślących i tyle. Byłeś tam i widziałeś skoro tak piszesz? Ja byłem, i to nie wygladało tak, że wszyscy ktorzych zlapali pchali sie na przypal. To wygladalo jak lapanka. Jest grupka ludzi, to dawaj suka do nich, w suce 6 psow. Wszyscy pod sciane i po kolei do suki na gruntowne trzepanko, lacznie z gaciami w dol i przysiadem.
uciulanygiecik Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 znikoma ilość...taaa....ale 500 zl dostana, jak ja ostatnio za 0.5 g
Recommended Posts