Norbi Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam Sory za tak długa przerwę, wiem że nie po to się zakłąda gl żeby go później olewać. Ale chciałem zrobić upa dopiero po wszystich kosach, no a jak już jest co palić to i leń mnie dopadł. Ale koniec, niema opierdalania się ! Update z kilku dni:28 Wrzesień:AK47 x NYCD po 161 dniach poczuła zimne ostrze noża Zapach podczas flo nieziemski, czuć bardzo słodkie owoce. Wyszło najlepsze palenie z całego outa, jeszcze sie curringuje ale już czuć fajny smaczek. Topy mocno zbite i dosyć mocno oblane żywicą. Easy Sativa również po około 161 dniach też nadawała się do kosy.Też bardzo smaczne palenie, dla mnie umiejscowiła sie zaraz po ak x diesel . Topy równie bardzo zbite, wyszła całkiem jak spod lampy 1 Październik:Ostatnie zdjęcia plantów BIO ponieważ przy następnej wizycie okazało się że ktoś je za****ł ...AK47Exodus CheeseZiemia na mineralce:Lemon KushLemon Kush 2Skoszone:Easy Sativa 2 po około 164 dniach.Bez podsumowania bo przy suszeniu pomieszała się z innymi Easy Sativami więc suszu nie ocenię.Podczas grow jak sie zachowywała to było widać więc nie będe sie produkował hehPurple Maroc kosa po ok 162 dniach.Plant jak widać, a palonko bardzo fajne topy niezbyt zbite. Przy koszeniu okazało się że krzak sie lekko schermił, w 2 miejscach były męskie kwiaty.Purple Maroc 2 około 162 dni od siona.Grow jak widać, a co do topów to z górnych szczytów wyszły dosłownie kamyki ! Pierwszy raz miałem z outa tajk twarde topy, zbite niczym jakaś dobra indyja spod lampy.I oba Purple Marocki:Shaman po około 161 dniach od sionaMocą na pewno ustępuje swojej siostrze Shamanowi ala' SOG.W następnym poście kolejna część aktualizacji, wolę to rozłożyć na 2 razy bo jakby mi się niechcący skasowało to bym padł 1
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 10 Październik : Planty BIO niestety ktoś za****ł więc nie będzie nam dane spróbować smakołyków na nawozach od Green Planet.Skoszone : Easy Sativa 3 - słabo spuchła, ale coś tam się oblała żywicą.Easy Sativa 4 - średnio napuchnięta, ale za to ładnie oszronione topy.Easy Sativa 5 - pod koniez życia jeszcze raz się złamała.Lemon Kushe 173-ci dzień. Jeszcze mogły stać ale spot okazał się spalony.Z lewej LK1 z prawej LK2Lemon KushLemon Kush 2White Dragon pare g z niego wyszło, pachnie jakimis przyprawami heh(ls x dr) x (c99 x ssh) F1 - niestety zaczęło usychać i "topki" poszły do wora razem z liśćmi na olej.Passion #1 - jak widać słabo napuchł ale żywicy jest całkem sporo.Na spocie zostały jeszcze:Purple Maroc 3Special Kush:Special Queen:24 październik:Zostawione planty zastaliśmy w takim stanie:I tak właśnie zakończył się OUT 2013 Jak zwykle wyszło tak że plany się pozmieniały no ale jedno sie udało. A mianowicie chcieliśmy się odwdzieczyć za zeszłorocznego out cupa, musieliśmy pokazać że wcale ta nagroda nie poszła na marne no i dzięki temu że mieliśmy lampę mogliśmy troszkę podwegować planty i bilans strat był na prawde mały !Wagi zbiorów nie podaje bo nic poza paleniem na masło nie było ważone. Ale stawiam że wyszło nam +/- po 400g na głowę. Czyli z całego outa to coś koło 800g ale to tylko moje przypuszczenia Dzięki wszystkim za oglądanie i miłe słowa GREENWAR !! Do następnego roku ! 8
BA+ON Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 haha dzienny limit plusow skonczyl mi sie na twojej galeri haha a w zasadzie na dzisiejszym upie super te niektore foty naprawde cup a masz w kieszeni hehe pozdro!
Recommended Posts