Dr.Schiz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No elegencko to wyglada oby tak do konca to bedziesz mial napewno kupe jaranka:)
badgrass Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Czekam z niecierpliwością na update i chciałbym zobaczyć tam Easy Topa Z fartem ziomek
Norbi Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 Siema Dzięki za wpisy Fajnie że nie muszę pisać posta pod postem hehe 02-LipiecA więc, po pierwsze sory za jakość zdjęć - niby robione cyfrówką ale było tak jasno ze nic nie widziałem na wyświetlaczu i dopiero na kompie obczaiłem jakie foty wyszły.Dzień jest już 6 minut krótszy od najdłuższego i Flo zaczyna się rozkręcać, wszystkie regi z dołów (oprócz pestek z jamajki) już się określiły jako damki. Większość dopiero pokazało pierwsze włochy, ale Easy Top i White Super07 rozkręciły się trochę bardziej Oto foty:Ziemia Bio:Ak47:Exodus Cheese - już ma bardzo ładny zapaszek:Zwykła ziemia:AK47 x NYCD - czuć ją już z daleka, dzisiaj dosypałem jej z 10 litrów ziemi bo wcześniej brakło żeby do końca dół zasypać. Easy Sativa:Easy Sativa2:Easy Sativa3:Easy Sativa4:Easy Sativa5 (wcześniej złamana, obecnie już bez tego złamanego szczytu):Easy Top - Badgrass specjalnie lepsza sesja dla Ciebie heheŁadnie zaczyna kwitnąć dzisiaj dostała ponad 10L ziemi bo stała w dołku, a pod koniec tygodnia dostanie plantona K. Chyba będzie najszybsza w tym roku Dwie jamajki z os (dzięki )- niestety zero oznak płci:Lemon Kush:Lemon Kush2 - już pokazała włochy:Półauto Bebooka F1 - też już pokazała włochy:Purple Maroc - ten który przerósł siatkę:Purple Maroc 2:Purple Maroc 3:Shaman - ma lekkie niedobory, ostatnie podlanie kurzanką mu nie pomogło, pod kloniec tygodnia dostanie biohumusa.Shaman 2 na siatce:Special Kush - też już wypuszcza włochySpecial Queen:White Dragon - jak widać coś mu nie idzie ale przynajmniej liście zdrowe:White Super07 - podobnie jak easy top ma już więcej włochów niż reszta.Passion:To by było na tyle, nigdy niema czasu porobić dobrych zdjęć ale jak już skończy się cięższa robota z ziemią to postaram się popykać jakieś lepsze fotki, a nie tak na szybko.3majcie się i bez przypału ! Pozdro GREENWAR 4
badgrass Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Egelancko sobie lecisz z outem Mam nadzieję że moje pestki nie zawiodą Będę zaglądał więc czekam na następne upy. Z fartem rolniku
Gość GrowPro Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Ak47 i Exodus wyglądają zajebiście, reszta trochę powyciągana, ale jeszcze pójdą trochę do góry, na ząbek napewno będzie pare buchów. Z fartem do końca!
Norbi Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Ak47 i Exodus wyglądają zajebiście, reszta trochę powyciągana, ale jeszcze pójdą trochę do góry, na ząbek napewno będzie pare buchów. Z fartem do końca! Niestety reszta była trochę za długo przetrzymana w 3,5L doniczkach, a w dodatku musiały toczyć walkę o światło bo stały w wysokiej trawie żeby nie było widać doniczek. Te najbardziej powyciągane były sadzone w sumie nie dawno i liczę że jeszcze pokażą na co je stać. W sumie to chyba już dotarły korzeniami do azofoski bo zrobiły się ostro zielone
Norbi Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 Foty z 07-Lipca.Nadszedł czas na kolejnego upka, niema co się rozpisywać. Najważniejsze jest że rosną w miarę zdrowo, te które zaczynają flo dostały plantonK, niektóre plantonK+kurzanka a reszta samą wodę lub samą kurzankę. Oczywiście ziemia Bio dostała osobno medi one i troszkę biogolda.Ziemia Bio:AK47 - dostała lekkie strzyżenie z kilku najsłabszych dolnych odrostów które i tak nie miały szans na dojście do światła. Dostała medi one i biogold.Exodus Chees - tutaj bez strzyżenia, papu to samo co Ak47.Ziemia na mineralce:Ak47 x NYCD - Ładnie pachnie, dostała plantonK + kurzanka.Easy Sativa - dostała kurzankę.Easy Sativa 2 - róznież dostała kurzankę.Easy Sativa3 - Dostała samą wodęEasy Sativa4 - podlana samą wodą:Easy Sativa5 (wcześniej złamana)- też dostała wodę.Easy Top - Dostała dużo plantonaK i troszkę kurzanki.Lemon Kush - pokazała pierwsze preflowery dostała kurzankę i plantonKLemon Kush2 - podlana plantonem K i kurzanką.Passion - dostała samą wodęBebookowe Półauto F1 - dostała plantonKPurple Maroc na siatce - dostał samą wodę. Wydaje mi się że da przyzwoity wynik Purple Maroc2 - dostała kurzankePurple Maroc3 - podlana samą wodąShaman - jak widać dalej coś świruje z niedoborami, dostał kurzankę i plantonK zobaczymy jak mu to pomożeShaman 2 pod siatką - dostała wodę i trochę kurzanki. Ciężko to uchwycić na zdjęciu bo przeszkadza rosnący obok Marock, ale na prawdę zrobiło sie poro szczytów mam nadzieję że starczy im światło i jesienią będzie fajny widoczek Special Kush - podlana samą wodąSpecial Queen - też dostała tylko wodęWhite dragon - Dostał wodę, zobaczymy co z niego wyjdzie White Super 07- dostała plantonK. Teraz zaczyna mi pasować jej opis czyli "hejzy sativa" To by było na tyle, do następnego up'a ! pis joł Ps. Chciałem porobić trochę kulek, ale niestety nie udało mi sie zebrać pyłku, więc jeżeli ktoś zechciałby się podzielić pyłkiem to proszę o pw 3
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Norbi jestem pod duzym wrażeniem bardzo ładnie Ci to idzie masz we mnie stałego widza pozdro ziam
Recommended Posts