uciulanygiecik Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 ku**a, Ty chyba cysterna zrobiona z uaza po tych polach zapierdalasz co? inaczej tego nie widze hehhe. bardzo ladne planty, widac ze Cie kochaja powodzenia dalej!
Gość GrowPro Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Ak47 i Exodus wyglądają bajecznie, już fajne zalążki topów się robią, pewnie zaczyna cuchnąć jak słoneczko przygrzeje, z fartem.
Norbi Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Yo Dark : Thanks man Badgrass : Jak dojdzie to no problemo Póki co to ET jeszcze w ogóle nie pachnie, ale już ładne topki zaczyna tworzyćTheKrisify : Taką mam nadzieję, może w końcu starczy do następnej kosy Uciulanygiecik : Sadzę tam gdzie mam wodę A tak w ogóle to przez te deszcze to podlewam tylko dlatego żeby dać nawozów więc dużo roboty robi pogodaLord Of Weed : Tak jak w tym roku to jeszcze nie kombinowaliśmy, ale trzeba w końcu znaleźć sobie coś smacznego na kilka następnych latGrowPro : - E.Cheese właśnie czuć najbardziej koło południa za to reszta najbardziej śmierdzi wieczorem15 - Lipiec :Planty wysadzane w pierwszych turach zaczynają pokazywać ten sam deficyt. Pewnie to przez to że deszcze wypłukały wszystko z ziemi bo te które ostatnio dostały azofoskę rosną zdrowo. Niestety ale nie miałem ze sobą nic czym mógłbym je podlać, dlatego dopiero pod koniec tygodnia dostaną biohumus+kurzankę.Te co nie mają tych deficytów rosna zdrowo, kolejne planty zaczynają się rozkręcać z flo. Pogoda teraz ma być słoneczna więc powinny sobie troszkę odbić za te ostatnie deszcze. Chociaż i tak widać progress od ostatniej aktualizacji. To by było tylko pitolenia. Teraz foty: Ziemia Bio:AK47 :Exodus Cheese:Ziemia na mineralce:(LS x DR) x (C99 x SSH) F1:AK47 x NYCD:Easy Sativa - przez ten tydzień rozkręciła się z flo tak że chyba nawet Easy Topa przegoniła.Easy Sativa2 - jak widać załapała deficyty.Easy Sativa3:Easy Sativa4:Easy Sativa5:Easy Top - wraz z ES1 faworytka we flo Jamajka - pokazała preflowery, jest to damka. Jamajka numer 2 pokazała jajca i wyleciała ze spota.Lemon Kush2:Passion - jakis taki oklapnięty podejrzewam że jakis szkodnik grasuje w korzeniach. Zobaczymy czy mu przejdzie czy będzie sie pogarszać.Purple Maroc - ten na siatce, najwyższy ma około 160/170cmPurple Maroc2:Purple Maroc3:Shaman SOG :Special Kush:Special Queen:Lemon Kush:White Dragon - pokazała preflowery, zaczyna już wyraźnie śmierdzieć White Super07:Nadal poszukuję pyłku więc jak coś to pw Do nastepnego upka, dzięki za odwiedzanie. Pozdro 4
Bebook Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 krzakow tyle ze juz Cie zaluje przy obieraniu
badgrass Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Haha dobry żart Bebook, też współczuje ale sam pewnie nie będę miał lepiej Jamajka świetna niezłe liście ma, też mam ją w swoim ogródku
BA+ON Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 wypas po pas, jak sie uda bezpiecznie do konca dotrwac (czego tobie rzycze) to ladnego kilosa bedzie. git.
Gość Hektor Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Spore te rośliny masz. ciekawe geny do tego bede czekał na hervascik pozagladam do Ciebie ciekaw jestem kilku odmian z tego co masz wysadzone bo widze ze wszystko ajebiscie przebiega hehe powodzenia stary jeden z lepszych GL jakie tutaj widziałem !!! pozdro!
Norbi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Yo Dzięki za wpisy Badgrass jeżeli chodzi o szybkość to ET ma u mnie puchar Do rzeczy, przez braku papu i brak odwiedzin planty dostały trochę po dupie. Niema się co przejmować bo teraz dostały co im potrzebne i przy następnym upi'e wszystko powinno być w porządku. Wszystkie dostały po 2-4 łyżeczki plantona na 10L + 1ml/L bloombastica Ser i ak po 10ml/l medi + 5ml/l massive Wszystkie dostały po 5l roztworu Tylko White Dragon i Easy Sativa 3 dostały 2,5L Przy takich upałach najlepiej sprawdza się ziemia którą sami pozyskaliśmy z torfowej okolicy, bardzo fajnie wpija wodę i trzyma wilgoć. Zaś kupna ziemia po przesuszeniu nie chce wpijac wody i trzeba długo czekać aż będzie można wlać w nią 5L wody.Oto zdjęcia:Bio:Exodus Cheese:AK47: Ziemia na mineralce:AK47 x NYCD:Easy Top:Easy Sativa:Easy Sativa 2:Easy Sativa3:Easy Sativa4:Easy Sativa5:Jamajka:Lemon Kush:Lemon Kush2:Passion:Bebookowe pół af F1:Purple Marock2:Purple Maroc (ten co przerósł siatkę):Purple Maroc3: Shaman ala SOG:Shaman:Special Kush:Special Queen:White Dragon:White Super07:Tyle Do następnego ! 5 1
Recommended Posts