Norbi Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam A więc tak: Pestki: Fem: Ak47- ; Exodus cheese- GHS ; Easy Sativa- Femaleseeds ; Shaman-DP ; Purple Maroc- Femaleseeds ; White Dragon- Eva Seeds ; Lemon Kush- Female Seeds ; Passion- DP ; Special Kush- RQS ; Special Queen- RQS; Reg: Easy Top- Out cup/ dr.Badgrass ; Ak47 x NYCD - outcup / dr.Badgrass ; Afghan x NL Za pewne dojdzie do tego jeszcze kilka odmian ale to wyjdzie w praniu Ziemia: Ziemia torfowa z lokalnych łąk, odkwaszona wapnem, wymieszana z gnojem kurzym. Leżała z 2 tyg - przekopana 6-7 razy. ( do worków ziemię wymieszamy jeszcze z perlitem) Docelowe dołki to wkopane w ziemię worki 30L , początkowo kubeczki 300ml, po drodze do dołków zaliczą jeszcze doniczki 3 lub 3,5L (nie wiem dokładnie bo znalazłem je na dzikim wysypisu - taki recykling ) Nawozy: - Bio gold - do kilku plantów postaramy się zamówić bat guano i polecieć bez żadnych nawozów poza tym gówienkiem -reszta dostanie Medi One (być może jakiś plant będzie sotawał Biohumusa dla porównania)/ dla testów na flo przetestujemy Massive , Bloombastic i być może "Bio Bloombastic" - W pogotowiu czeka też porządnie przekiśnięta "kurzanka" 02 Maj - Wszystkie oprócz ak47 i serka po ok 12 dniach wega poleciały na outa do ok 3L doniczek, przykryte butelkami i zaszczepione Bio goldem. Ak47 i ser mają ok 16 dni i dalej siedzą w boxie. Nadal w boxie - Lewa: Ak47 prawa Exodus cheese. Shaman 1 : Shaman 2 : ES: Kilka razem z jeszcze nie wkopanymi doniczkami: Easy sativy idą jakoś słabo, kilka też padło wydaje mi sie że jakies słabe kulki. Purple Maroc też słabszy bo ma dopiero 3 dni. Zdjęć reszty nie mam bo nie zabrałem ze sobą karty pamięci a nie miałem czasu usuwać zdjęć bo czas gonił Przy następnej wizycie będą fotki wszystkich Zapraszam do oglądania
badgrass Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No brawo Norbi Jestem ciekaw oczywiście Easy Topa czy będzie bardzo wczesny czy nie Powodzenia, będę zaoglądał rzecz jasna
Gość Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Pięknie stary, z miłą chęcią będe do ciebie zaglądał pozdrawiam ;P
Norbi Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 08 Maj - planty mają ok 22 dni foty po drugim fimie Lewa: Exodus Cheese / Prawa : ak47 AK47: Exodus Cheese:Serek zaczyna już ładnie śmierdzieć jak się dotyka liści W tym tygodniu pojawią sie foty plantów wysadoznych ostatnio na spota
Norbi Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 Początkowo wszystkie testy miały być na klonach, ale zima się przeciągnęła i nie mieliśmy jak odpalić boxa bo stoi na strychu, a tam niestety było zimno. Może pod koniec Maja uda się pobrać jakieś klony to wyniki będą miarodajne, a jak nie to chociaż dowiem się z jakiej kombinacji wyszło najsmaczniejsze palenie i tą droga będę szedł w następnych latach
GanjaFarmeR Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 bardzo ladny ten serek i AK47.kiedy zamiarujesz je na dwor wystawic? juz troche podrosly i napewno zajebiscie wyjda w dobrym miejscu... tez powoli zaczynam z outem,ale niestety nie mam mozliwosci tak sobie podwegowac krzaczki w boxie. trzymam kciuki pozdro.
Norbi Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 09-Maj AK47 i Exodus Cheese po ok 23 dniach wega poleciały na spota Jako że mają najdłuższego wega dostały 50L ziemi (40 własnej produkcji i 10 kupnej uniwersalnej) Perlitu niestety nie dostały ponieważ nie było gdzie kupić, a musieliśmy je wysadzić W boxie dostały 2xfim i przy następnej wizycie jak już trochę się wyciągną dostaną lst Exodus Cheese: Ak47: Reszta ma ok 19 dni i od tygodnia jest na spocie pod butelkami. Afghan x NL niestety został zjedzony. Fotki:Shaman:Shaman 2:Easy sativa:Easy Sativa 2:Easy Sativy jak widać dalej słabo rosną, mam nadzieję że niedługo im się poprawi Purple Maroc:Easy Top:Ak47 x NYCD:Niestety jak zwykle napotkaliśmy problemy, tym razem nigdzie nie mieli perlitu i zjebał się skuter którym chcieliśmy przetransportować ziemię z samochodu na spota, dlatego też wszystkie oprócz AK i serka siedzą nadal z 3L doniczkach. Maksymalnie pod koniec przyszłego tygodnia będą już w dołach Polecam też spray OFF na komary, w tym roku nie było żadnych przymrozków przez co ci jebani krwiopijcy tak sie namnożyli, że bez takich zabezpieczeń ani rusz. Niestety ale ten rok będzie obfity w komary Pozdro
Norbi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Yo Wieści z czeskiego frontu Niestety przez te ulewy nie daliśmy rady ogarnąć ziemi BIO bo zamokła a musimy ją transportować dosyć daleko. Dlatego większość poleciała do ziemie z azofoską, a na bio zostaną AK47, Exodus Cheese, purple maroc i klon ze złamanego shamana. Póki co bio mi się bardzo podoba, jak przesadzaliśmy je z doniczek 3,5L to rośliny pięknie zarosły doniczkę silnymi korzeniami. 16 - Maj :Shaman 2:AK47:Exodus Cheese:
Norbi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 29 - Maj:Roślinność do dokoła krzakow dostała roztwór z krzurzanki + obsypanie azofoską. Wszystko dla wkopmonowania ich w otoczenie Ziemia Bio:Dostały Medi One i Bio golda.AK47:Po LST:Exodus Cheese:Ziemia z azofoską zdjęcia zaraz po i w trakcie przesadzania z bio:Easy Sativa:Shaman:Coś mu nie poszło prawdopodobnie urwałem łode listki robią fima palcami
Norbi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 02- Czerwiec:Widać postępy, kopejne planty poleciały do ziemi z azofoską, niektóre trochę ponaginaliśmy. Tak to wygląda Ziemia Bio:Exodus Cheese:AK47:Po LST:Ziemia z azofoską:Lemon Kush:AK47 x NYCD:Lemon Kush 2 - dostał fima:Easy Sativa:Easy Top - lekko zmarnowany bo trochę go wytelepało przy transporcie z doniczkę w ręku:Shaman - ten któremu wcześniej nie poszło :Purple Maroc:Kolejne sadzonki w ziemi Bio 3,5L doniczki:Do następneko up'ka pozdro
Recommended Posts