-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 Mija właśnie trzeci dzień od podania soli Epsom i muszę przyznać że nie spodziewałem się takich efektów,WOW 💪 Wiście zrobiły się wyraźnie zdrowsze dostały tak jakby większego wigoru a do tego praktycznie na każdej roślinie pojawił się pierwszy Frost 💪 i jak na razie Big Poisson jest najbardziej rozwinięta to na środku pod sensorem. Wstawiam fotki i czekam na sobotę ponieważ to będzie 21 dzień od Flipa i czeka je lollipoping a będzie co wycinać z resztą sami zobaczcie na zdiecia 😅😉💪 -
Wstawiam jeszcze linka do filmu bo zapomniałem zrobić to wcześniej 😅 pozdro 👊 https://youtu.be/4_KWfEnV3rQ?is=mw7TVLjg51JJQFi8 -
Tą relacje zakończyłem. Pozdrawiam -
Siemano👊 Wjeżdżam z nowym projektem a mianowicie tak jak w tytule Living Soil i ziemię kupuję od legendy branży konopnej czyli Soma. Ten gość stworzył takie legendarne odmiany konopi takie jak Amnesia Haze czy Lavender i dużo innych odmian. Jego ziemia jest nawożona na 10-12 miesięcy czyli pełny cykl życia roślin i dość dużo opinie panuje że akurat ta mieszanka jest dość mocna i młode rośliny lepiej kiełkować w ziemi typu Light Mix i tak też robię. Roślina to Holy Punch od GHS i Strain Hunters i będzie rosła w 50l donicy do tego trening to trzy toppingi, LST, scrog, lollipoping. I to wszystko będzie w namiocie 80×80×160cm , wyciąg vevor z kontrolerem i czujnikiem do automatyzacji, lampa LED 300w na diodach Samsunga LM281B. Dwa wiatraki oscylacyjne i nawilżacz powietrza od Spider Farmer. -
Przez miro93 · Opublikowano
Witam planuję zrobić swoją pierwszą uprawę pomoże ktoś dobrać sprzęt nawozy i dobra odmianę? Mam growboxa z temu i lampę ale nie wiem czy do tego kompletować wentylację i resztę rzeczy czy lepiej kupić gotowy zestaw co sądzicie?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts