nikus Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Witam. Poczytalem troche o tym i chce sie zapytac czy w moim przypadku to jest nerwica czy tez nie. Ostatnio ze znajomymi na spokojnie w domku zapalilismy. Po 5 min palenia serce mi BARDZO szybko bilo albo bardzo mocno walilo (jak cicho bylo to mozna bylo to uslyszec) i na dodatek jakby jakies drgawki mialem. Na 5 osob tylko ja tak mialem. Mozliwe ze sa takie poczatki... "napięciowy ból głowy, ból żołądka, serca, kręgosłupa, zawroty głowy, drżenie kończyn, kołatanie serca, nagłe uderzenie gorąca". To sa podobno pare z wielu objawow nerwicy... W moim przypadku jest to bol glowy, kregoslupa, zawroty glowy (jak np szybko wstane, zrobi mi sie goraco), kolotanie serca (podczas palenia i przez ok. 2 dni po zapaleniu delikatne przyspieszanie akcji serca , przynajmniej takie wrazenie mam) no i nagle uczucie goraca od czasu do czasu... Dodam ze nie mam zadnych lęków itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 może po prostu za dużo spaliłeś, nastepnym razem mniej. A z czego paliliście chyba nie z wiadra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Lekarzem nie jestem, ale stwierdzić po przeczytaniu Twojej wypowiedzi mogę iż złapałeś po prostu Bad tripa. Często w trakcie/po paleniu wzrasta nam tętno tak jak po kawie,podnosi sie. Jest to normalna reakcja organizmu na THC. A skutkiem palenia jest to iż dwa razy mocniej odczuwasz wtedy bodźce również w organizmie. No i wtedy leci lawina, serce kołacze coraz głośniej i wolniej, lub szybciej, ciepło zimno-leki atak paniki. To normalne że boimy się zmian w naszym ciele nie tylko duchowym ale cielesnym. Dlatego relaksacja, nie kontroluj tego, po prostu ciesz się chwilą w której jesteś, i nagle poczujesz że nic się nie dzieje. A na podstawie Twojego wpisu nikt nie stwierdzi nerwicy, ewidentnie bad trip, poczytaj moje tematy, wpisy użytkowników już nie jeden z Nas miał takie symptomy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikus Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 No coz^^ bad tripem tego nie nazwe bo czulem sie bombowo^^ relaksik smiech itp. Moze faktycznie tak to jest po THC , mzoe sie po prostu przejmuje a nie ma czym:) majkiel91 z bongo mocnego buszka wzielem:P dodam ze wypilem do tego 2 piwa:P przed paleniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 to następnym razem normalnie z fifki albo blanciora i małe buszki bierz i będzie dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikus Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 z lufeczki tez mialem tak:P Tylko fakt bralem duze buchy i na dodatek przybijalem tlenem:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.