-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez stix33 · Opublikowano
Te canacure też stosowałem, pryskałem topy dosyc intensywnie i ci powiem ze po czasie znów plecha wpadła może dlatego że stosowałem tylko to. Ogólnie z rok na rok co raz bardziej pogoda płata figle, klimat się zmienia i Nasz region na planty o tej porze to dupa blada.. Trzeba na przyszły rok wcześniej sadzic automaty XXL i żeby dochodziły w tym upale. A najlepszym rozwiązaniem to boxy i po problemie, tylko nie ma to jak outdoor w gruncie xd to jest jednak to 😄 z fartem ziomek Ps A krzaki masz eleganckie ziomek. Daj foty z suszenia i wagi 😉 -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Co jakiś czas pryskałem Canna Cure i robiłem oprysk po deszczu z Amistar 250SC. Witajcie. Przyszło załamanie pogody i pojawiły się pierwsze ogniska pleśni, wilgotne ciepłe noce bez wiatru i z mgłą.Poszedł kolejny oprysk na plechę by zabezpieczyć. Kilka krzaczków zostanie ścięte za tydzień głownie Black skulle są niewielkie ale za to bardzo szybkie. Ogólnie rośnie 48 sztuk a to co pokazuję to trochę ponad połowa bo ograniczam czas na miejscówkach do minimum. No to kilka fotek. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
I jeszcze link do filmu -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Błąd jak jakiś małolat co naczytał się netu a nie wie co jest pięć 🤣🤣. Dalej nie będę się pogrążał tylko działam 🤣 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siema 👊 Mamy dziś 30 dzień i dzisiaj dopiero czeka je pierwsze nawożenie i do tej pory lecialy na tym co bylo w glebie. Wiem już że na pewno popełniłem błąd z dodaniem Worms Humus dlatego ze na starcie miały za duzo żarcia i nie były za bardzo zmuszane do rozwoju korzeni. I tak jak u kolegi z forum dopadła je plaga ziemiórek i to dlatego że zlekceważyłem je w Living Soil i przeniosly się do malego boxa. Dlatego w sobotę podałem wszystkim rośliną lacznie z tymi w Living Soil nicienie w ilości trzech milinów rozrobionych w 6l wody i po litrze na roślinę. Za tydzień powtórka z rozrywki i myślę ze bedzie po sprawię 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts