-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 Dzisiaj jest 32 dzień od flipa a do końca cyklu flo który podaje producent i tak też mam ustawione w ggs-ie. Do menu dziewczyn wjechała ostatnio sól epsom w niewielkiej ilości bo w 0,25g ale następna będzie 0,5g i tak zostanie już do końca. Wczoraj też podałem im dedykowana herbatkę kompostową od Soma's Sacred Soil i to jest w sumie warmihumus z dodatkiem pożytecznych mikroorganizmów i takiego produktu dajesz 50g na litr wody. Warunki w tej chwili utrzymuje w granicach 25 stopni, 55-57 RH, VPD 1,35kpa-1,45kpa. I ilość wody która wypijają nie jest może jakaś z wielką bo cztery litry co trzeci dzień muszę dostać żeby utrzymać odpowiednią wilgo gleby dla mikroorganizmów. Elo 👊 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
O kurde, piękny pakiet i pestek jak na całe pole 😄 A co to jest po lewej, z napisem ak seeds? -
Kombinowałem żeby zrobić jedną lst, jedną defoliacje selektywną a dwie puścić wolno i za cztery tygodnie do pięciu i je przełożyć do dużego namiotu ale niestety nie mam takiej opcji 😉 -
Siemanko 👊 z uwagi na to iż na 16 dzień i maluszków pojawiły się pierwsze preflowery postanowiłem zrobić treningi. I tak Mango Frost i Mango Cherry Runtz 2 mają przeprowadzoną defoliacje selektywną a Mango Cherry Runtz 1 i GMO Auto standardowe LST😉🔥💪 -
Siemasz Rysiu nie to uszkodzenia mechaniczne tak wiatr napieprzał że myślałem że je połamie.😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts