-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A czy mi się wydaje czy do lst używasz jakiejś żyłki czy nitki? -
Przez kolober · Opublikowano
Flo to jest skrót od flowering czyli kwitnienie -
Przez Macky · Opublikowano
Kolo założył dwa takie same tematy, jeden skasowałem. Ewidentnie próbuje reklamować jakiś susz z allegro. Więc ja napiszę coś od siebie, wszelki susz CBD z allegro to oszustwo. Jest to jeno i to samo czyli konopie przemysłowe ponazywane różnym znanymi nazwami typu: Amnesia haze..... Druga sprawa, to że taki susz bardzo często jest reklamowany jako zdrowotny a faktycznie jest bardzo szkodliwy gdyż często jest pryskany różną chemią żeby człowiek się tym truł i myślał że ma jakąś fazę. Susz CBD = Dopalacze! -
Przez krycha13 · Opublikowano
Moja ręka po to żeby zasłonić lampę bo aparat świruje i nic nie widać. Myślę że szczyty równe już są -
Przez krycha13 · Opublikowano
Nie mam pojęcia od kiedy liczy się flo. Kilka już relacji widziałem ale jakoś nie mogę tego konkretnego dnia wyczaić. Tu jestem w dupie. Z LST to coś tam wiem ale gabaryty szafy nie pomagają. Lampa jest już na samej górze, one chyba już przestały się rozrastać tak gwałtownie ale chyba to nie koniec i doginam po to żeby się nie spaliły. Teraz tylko liście wpycham do dołu żeby nie zasłaniały szczytów. W kilku liściach pojawiły się żółte końcówki. Wcześniej też tak było ale lampę wystarczyło podnieść i problem znikał. Teraz muszę je pchać w dół bo nie chce obcinać. To chyba nie problem z nawozami. Dlatego właśnie częste LST. Następnym razem nie będzie 4 tylko 2 dziewczyny (w teorii pewnie więcej i lepsze wyjdzie a praktyka pokaże hehe), lampa i szafa ta sama (czyli mało profesjonalne) ale muszę się zaopatrzyć w te wszystkie mierniki itd. Pisałem na początku żeby mnie za rączkę prowadzić bo się mało znam 🤣 Pozdro
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts