-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Część 👊 i tu Szczurek może mieć rację bo mi to też wygląda na niedobory potasu i fosforu i skoro dopiero pierwszy raz podałeś Bloom a stretch się konczy to są mega niedobory. Już na samym początku jak tylko pojawiają się pierwsze preflowery to ja już podałem Bloom bo wiem że za dwa do czterech dni zacznie się mega zapotrzebowanie na potas i fosfor ale nie tylko bo azotu również. Ale w tym momencie musisz zacząć podnosić dawki do góry. -
Przez kolober · Opublikowano
Siema👊 Dzień 20 od wykiełkowania i dzisiaj dziewczyny trafiły do docelowych donic 12l. Teraz czekam aż się od stresują po przesadzaniu bo wyglądają na zmęczone i będę robił topping nad trzecim węzłem z którego będą wyrastać pierwsze dwa odrostyy. Elo420👊https://youtu.be/YO6XJpHZWt8?is=ES60La0M1TTW8Vbz -
Przez Rysiu · Opublikowano
Albo daj im tą drugą na 50% i zobaczymy jaka reakcja będzie. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Śmiało na 100%. To jednak powierzchnia 0.5m². 100W w tych nowych ledach to trochę mało jednak. 150W by już starczyło. 200W to będzie juz bardzo bardzo fajnie. I chyba można im więcej wody dać. Wlej im po litrze spokojnie i odczekaj kilka dni. Te donice masz jednak duże. 22 litry. To woda się po nich raz dwa rozejdzie. -
Przez youngrover · Opublikowano
Druga lapa zamówiona, powinna przyjść na dniach. Przy dwóch lampach trzymać je na 100% mocy obie czy to za dużo będzie?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts