majkiel91 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Witam. Tak jak w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
afia Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 jak cię boli to od nerwów,pewnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 A mnie wczoraj porylo palilem sobie z dupcia na chacie, juz po wszystkim kladac sie spac, nagle poczulem dziwne uczucie, jakby mi sie slabo robilo, po czym coraz ciemniej przed oczami i czulem ze mi serce nie bije chwycilem sie za piers i rzeczywiscie go nie czulem, wyskoczylem z lozka i sie przeszedlem po pokoju gleboko oddychajac, nagle zaczelo mi napierdalac jak szalone.. po chwili znowu sie polozylem i zas ta sama akcja, ciemno sie robi, slabo mi.. serca nie czuje.. i odrazu dupie zeby sprawdzila czy ja sie ryje czy rzeczywiscie nie bije.. przerazona na maxa, stwierdzial ze rzeczywiscie nie czuc bicia, znowu rundka po pokoju.. no i potem juz tylko siedzialem na lozku i za wszelka cene probowalem kontrolowac jego prace.. istna rzeznia, doslownie czulem jak ze mnie zycie ucieka OoTeraz niewiem czy to kwestia bani, czy powaznie cos mi sie porobilo z sercem.. pytanie do was czy mieliscie taka akcje..? czy jest to mozliwe by serce sie zatrzymalo na kilkanascie sekund i nie odczuwal bym przy tym bolu? No i musze zaznaczyc ze palonko pochodzilo z wlasnej pasieki, pale je regularnie od pol roku, jak rowniez regularnie pale od 8 lat.. a takiej akcji sobie nie przypominam Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 A mnie wczoraj porylo palilem sobie z dupcia na chacie, juz po wszystkim kladac sie spac, nagle poczulem dziwne uczucie, jakby mi sie slabo robilo, po czym coraz ciemniej przed oczami i czulem ze mi serce nie bije chwycilem sie za piers i rzeczywiscie go nie czulem, wyskoczylem z lozka i sie przeszedlem po pokoju gleboko oddychajac, nagle zaczelo mi napierdalac jak szalone.. po chwili znowu sie polozylem i zas ta sama akcja, ciemno sie robi, slabo mi.. serca nie czuje.. i odrazu dupie zeby sprawdzila czy ja sie ryje czy rzeczywiscie nie bije.. przerazona na maxa, stwierdzial ze rzeczywiscie nie czuc bicia, znowu rundka po pokoju.. no i potem juz tylko siedzialem na lozku i za wszelka cene probowalem kontrolowac jego prace.. istna rzeznia, doslownie czulem jak ze mnie zycie ucieka Oo Teraz niewiem czy to kwestia bani, czy powaznie cos mi sie porobilo z sercem.. pytanie do was czy mieliscie taka akcje..? czy jest to mozliwe by serce sie zatrzymalo na kilkanascie sekund i nie odczuwal bym przy tym bolu? No i musze zaznaczyc ze palonko pochodzilo z wlasnej pasieki, pale je regularnie od pol roku, jak rowniez regularnie pale od 8 lat.. a takiej akcji sobie nie przypominam myśle, że jak wstałeś z łóżka i serce zaczęło ci napierdzielać szybko, to na pewno z przerażenia.... wystraszyłeś się tej całej sytuacji, skoczyłą ci adrenalina i przyspieszyło ci tętno. Ja też miałem identyczne akcje jak ty piszesz, ale nie przejąłem się tym zbytnio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Jak wstalem to probowalem je wyczuc i wtedy bylem przerazony ze wzgledu na to ze nie bilo, zaczalem grubo odplywac wiec zrobilem rundke dokola pokoju gleboko oddychajac i dopiero wtedy zaczelo bic to nie bylo takie proste jak mowisz w pewnym sensie musialem sie reanimowac ruchem odddechem i emocjami oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 a z czego paliłeś wtedy? I czy duże ilości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Jointy, no wlasnie nie.. i to bylo jakies 1-1.5h po spaleniu ostatniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbi666994 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 tez mam wade serca nie wiem nic o szegolach bo nie udałem sie na jakies konkretne badania. Jeden z kumpli po zapaleniu tez zaczyna serce mu strasznie szybko telepotać, niby ma serce 40latka a ma 19lat (troche otyły). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoundMedic Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Zaczynam czuć nierównomierne bicie serca i odczuwam dyskomfort w okolicy klatki piersiowej. Z reguły wtedy siadam i staram się przeczekać "atak". Nie trwa to dłużej niż kilkanaście sekund. Nie wiąże tego problemu z ganją, gdyż problem pojawił się zanim zacząłem używać marihuany, a obecnie nie występuje . Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.