knujjjf Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 no właśnie jak to jest z paleniem lekko przypleśniałych topów (mam na myśli grzyb powstały w wyniku zbyt dużej wilgoci), zjarałem ostatnio z kumplem kilka luf ususzonego "spleśniałego topa" oczywiście nie był on pokryty jakimś mega mchem, ale pleśń było widać (gdy był świeży jeszcze) efekty?? po 5 lagach miałem banie nieziemską, tym bardziej że sort nie był do końca dojrzały... Ktoś się wypowie jak to jest z tą mocą i możliwymi efektami ubocznymi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRANSCENDENTALNY Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Mykotoksyny Mocy nie podnosi, możliwe efekty uboczne: od niczego poprzez choroby o charakterze przewlekłym do śmierci. W przypadku palenia grzybica układu oddechowego murowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rother Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 wywal to edit: ponoć jest jakiś sposób fermentowania ziółka, jednak chodzi o tam zapewne o szlachetne grzyby. pleśń jest SILNIE TOKSYCZNA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 W jednym z numerów Soft Secrets był artykuł odnośnie szarej pleśni. Było tam jasno napisane, że palenie spleśniałego stuffu prowadzi do poważnych chorób płuc i gardła. Aczkolwiek podejrzewam, że po jednorazowej sesji z takim sprzętem nie umrzesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachuu Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 a co wy nie palicie syfu z miasta? nawet nie zdajecie sobie sprawy ile razy paliliscie splesnialego topa.. niektorzy idioci nazwaja to (dobrze wysuszone) tak dobrze sie kruszy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gratka Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 stachu przecież spleśniałe topy są prędzej obślizgłe i nieprzyjemne poprostu. szare itd. a to że temat się dobrze kruszy to powinieneś się cieszyć :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.