Qbaa Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jeżeli mamy porządne kostki do zmywarek, to mycie naszego sprzetu będzie sprawiało przyjemność..
badgrass Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Mój sprawdzony od lat stosowany sposób, to proszek do prania i wrzątek. Wystarczy tylko wsypać trochę proszku i zalać wrzątkiem odczekać jakieś 20 minut i bongo czyste Potwierdzam można łatwo wyczyścić i bongo wygląda jak nowe
Bablo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam. Ja wpadłem na pomysł benzyny ekstrakcyjnej gdyż powinna ona rozpuszczać ona żywice jak każdy inny rozpuszczalnik ekstrakcyjny. Spirytus zdał egzamin, jednak spityrus to droga rzecz, a do czyszczenia szkoda go uzywać. Zaś benzyna to koszt 5zł za 500ml. Muszę wypróbować, zdam relacje jak wyszło, jeżeli ktoś mnie wyprzedzi proszę napisać czy pomogło.
mtx Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Przetestowałem kilka sposobów tutaj zamieszczonych u siebie na swoim, szklanym bongu. Najlepiej i najmniej problematycznie okazuje się nasypać proszku i zalać wrzątkiem. Wieczorem tak najlepiej. Potem zostawić na noc, rano jeszcze raz samym wrzątkiem i czyste jak nowe. A było strasznie uwalone
tynku Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 jeszcze prostrzy sposob, kup poprostu tabletki do czyszczenia protez zalewasz goraca woda czekasz jakies 15-20 minut i gotowe, ja mieszkam w UK i najtansze kupuje w markiecie za £0,50
Recommended Posts