ZbaQs Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 o czlowieku po co temat zakladac na takie pytanie.. tydzien. nastepnym razem zadawaj takie pytania na offtop outdoor czy cos dobre pytanie.. ja zas mam podobne, ile mozna najdluzej trzymac w obcietej butelce, obj. 1l - automaty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazoo Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Myślę że 10-15 dni od kiełka wystarczy żeby zapełnić na maxa ten kubeczek korzeniami. Ale skoro to AF to radziłbym zrobić większą dziurkę na spodzie i czekać aż wyjrzy z niej korzeń, wtedy przesadzić tylko ostroznie, zeby mogł dalej rosnąć w głąb gleby zamiast zawijać się do góry szukając miejsca w takim kubeczku Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgrass Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 dobre pytanie.. ja zas mam podobne, ile mozna najdluzej trzymac w obcietej butelce, obj. 1l - automaty ? Tak jak napisał poprzednik ok 2tyg, zresztą sam będziesz widział po butelce jak szybko krzaczek ją opanowuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.