Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Zlikwidowano trzy plantacje konopi

Recommended Posts

Opublikowano

Jestem już nieźle podenerwowany dzisiaj, więc z góry uprzedzam i przepraszam za słownictwo, które niżej może się pojawić...

Te je***e skurwysyny lecą sobie cały czas w hu*a i kłamią tylko gdzie się da, aby wywindować te swoje niby dokonania. Manipulacja jest przestępstwem? Cały czas ku**y manipulują mediami, statystykami i innym gównem mającym na celu pokazać, jaka to policja jest świetna i skuteczna. J-e-b-a-ć ich fałszywą propagandę, i tak ludzie będą palić to, co rosło tu przed nimi. Słowo na koniec: h-u-j im w dupę! Taki wkurwiony jestem, że aż mam chęć iść i ich porozpierdalać.

Opublikowano

A ja myślę że dobrze że tych kitajców dojeżdżają, lepiej w sumie jak ich niż Polaków , poza tym patrząc na no ile już jest ich u nas to jak będziemy na to pozwalać to niedługo porobią jakieś swoje jakuzy i dopiero będzie problem.

Także ode mnie plus dla psów, walcie kitajców w żółte dupska niech trują tym swoim szajsem swój naród a nie nasz !

Opublikowano

sam wiem jak to jest stracić swoje dziewczynki i szkoda mi tych ludzi nie ważne czy kitajce czarni czy mexykańce tyle tylko że jp na 100

Opublikowano

Szkoda to jak komuś spota obrobią z roślinek w które wkłada całe serce, a Ci to zwykle bandziory co liczyli na szybki duży hajs, nie jestem za czymś takim bo pieniądze z takich interesów idą na kolejne gorsze przestępstwa które plugawią nasz kraj.

Opublikowano

zwykłe bandziory? a kto to jest bandzior? <_< jak dla mnie to nasz kraj plugawiony jest frajerstwem i kurestwem żeby tylko napsuć krwi drugiemu człowiekowi bez powodu

że chcieli sobie hajsu trochę zarobić to źle?

Opublikowano

Jeśli sprzedajesz gandzię po czarnorynkowej cenie jesteś częścią problemu i zarabiasz na ludzkim nieszczęściu. Zamień dilera na rolnika :) Wspieraj domową uprawę, a zniszczysz źródło dochodu mafii.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja myślę że dobrze że tych kitajców dojeżdżają, lepiej w sumie jak ich niż Polaków , poza tym patrząc na no ile już jest ich u nas to jak będziemy na to pozwalać to niedługo porobią jakieś swoje jakuzy i dopiero będzie problem.

Także ode mnie plus dla psów, walcie kitajców w żółte dupska niech trują tym swoim szajsem swój naród a nie nasz !

nie wiem jak można sie cieszyc z tego że złapali drugiego człowieka za uprawe. Wydaję mi się że masz troche uprzedzenia rasowe

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+