Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Paranoje po trawie

Recommended Posts

Opublikowano
Miałem problemy z wyjściem do ludzi, pewność siebie zmalała do zera. Czułem się wyobcowany i zahamowany.

Mam podobnie, nie czuję pewności siebie. A jeżeli wmawiasz sobie, że jesteś łajzą, do niczego się nie nadajesz, to jest Twoja wina. Musisz SAM wspierać SIEBIE. Mów sobie rzeczy typu "ku**a, kto jak nie ja" "ja nie dam rady? A taki ch*j, dam radę" - to Cię podniesie stary duchowo, uwierz.

Palenie sprawiało mi przyjemność tylko jak byłem sam lub z zaufanym ziomkiem i tylko w miejscu gdzie nikt nie mógł mnie znaleźć.

Ja tak mam tylko dlatego, że po prostu lubię się wylajtować, odciąć od świata, od telefonu, komputera i siedzieć z ziomkiem i nawijać na dobry temat, najlepiej latem i w lesie, wtedy to jak w raju. Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze, nikt nie katuje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Równiez mialem ten stan po ziólku i to dosc dlugo pozniej. Schizy ze wszysca sa przeciw mnie, nawet ze cos lazi po scianach . Jest jednak na to sposob. przynajmnniej mi pomoglo;
Gdy dopada 'zla' mysl po prostu robisz 3,2,1 i puszczasz to nie myslisz o tym co gnebi.laczy to sie z:

druga sprawa to wylaczenie mysli rozgladasz sie wkolo jakbys wlasnie sie urodzil i sluchasz wszystkie najmniejsze dziwieki bez podswiadomego oceniania 'wiatrak komputera' 'obraz na scianie' nie jest to proste ale pomaga nawet bez trawy. kilka razy dziennie przez kilka sekund i 'ladujesz energie. ja to nazywam chwilowym uwolniemiem od wlasnego ego. szczegolnie fajne na spacerku wylaczaasz myslisz i podziwasz. zajebista sprawa.

podobnie jest jak ktos cos powie i masz 'domyslow potok' mozesz czuc sie atakowanym ,gnebiony. olej to kwitujac kpina i znow sporobuj na chwile wylacz myslenie, gdy nauczysz sie wylaczac mysli, bedzie potrafil z nich korzystac jak mowi mooji.

a jeszcze inaczej mowiac; po prostu na chwile przestajesz byc zakladnikiem mozgu ktory funkcjonuje na podstawie wczesniejszych przezyc. nie jestes tylko mozgiem , jest cos wiecej i warto uwolnic to cos wiecej a mozgu uzywac to tego do czego jest potrzebny. nie koniecznie do kazdej sekundy zycia.

pokoj wszystkim

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Równiez mialem ten stan po ziólku i to dosc dlugo pozniej. Schizy ze wszysca sa przeciw mnie, nawet ze cos lazi po scianach . Jest jednak na to sposob. przynajmnniej mi pomoglo;

Gdy dopada 'zla' mysl po prostu robisz 3,2,1 i puszczasz to nie myslisz o tym co gnebi.laczy to sie z:

druga sprawa to wylaczenie mysli rozgladasz sie wkolo jakbys wlasnie sie urodzil i sluchasz wszystkie najmniejsze dziwieki bez podswiadomego oceniania 'wiatrak komputera' 'obraz na scianie' nie jest to proste ale pomaga nawet bez trawy. kilka razy dziennie przez kilka sekund i 'ladujesz energie. ja to nazywam chwilowym uwolniemiem od wlasnego ego. szczegolnie fajne na spacerku wylaczaasz myslisz i podziwasz. zajebista sprawa.

podobnie jest jak ktos cos powie i masz 'domyslow potok' mozesz czuc sie atakowanym ,gnebiony. olej to kwitujac kpina i znow sporobuj na chwile wylacz myslenie, gdy nauczysz sie wylaczac mysli, bedzie potrafil z nich korzystac jak mowi mooji.

a jeszcze inaczej mowiac; po prostu na chwile przestajesz byc zakladnikiem mozgu ktory funkcjonuje na podstawie wczesniejszych przezyc. nie jestes tylko mozgiem , jest cos wiecej i warto uwolnic to cos wiecej a mozgu uzywac to tego do czego jest potrzebny. nie koniecznie do kazdej sekundy zycia.

pokoj wszystkim

Masz cholerną rację ! Ziomek tekstem że nie jesteśmy tylko mózgiem dałeś mi do myślenia, jesteśmy również sercem,ciałem,osobą zawsze na swój sposób idealną 

Jah Bless

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, ja też miałem te stany po kilku latach palenia i musiałem przestać, nie pale juz pare lat (zdawalo się sporadycznie, raz miałem zajebiście a raz nie...) Szkoda, ponieważ chciałbym palić dalej .Dlatego mam takie pytanie - czy są jakieś odmiany MJ, po których te stany się nie pojawiają lub są w minimialnym stanie... ?

Opublikowano

W zależności od odmiany najczęściej po indyjkach skunki można łapać zle fazy (lub kupnym od dilla) po czystych sativach i organizm i umysł jest zrelaksowany :) Mi sativa pomogła bardzo teraz właśnie mi rośnie w boxsie - na pewno opisze stany po sativce.

Dzięki bardzo Ambasadorko, bo nie zwracałem nigdy na to uwagi ;)

Poszukaj odmian z dużą zawartością cbd, z ratio 1:1, a nawet 1:2 dla cbd (CBD Crew, medyczne odmiany z RQS).

Miś, na pewno poszukam takiej. Dzięki ! ;)

Opublikowano

Marichuanina potęguje emocje. Trzeba mieć świadomość że potęguje też te negatywne. Odczucie tych negatywnych (jak sądzę) wiąże się z sumieniem lub/i wewnętrzna niespójnością, czasem brakiem samo-akceptacji albo z wyolbrzymionymi wymogami wobec siebie.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+