weeed Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Myśle że bez krępacji możemy zmienić nazwę tego miejsca na Nowa Zielandia!!! A to dlatego żejuż wkrótce w Nowej Zelandii rozpocznie działalność sieć klubów dla miłośników marihuany, w których amatorzy nielegalnej substancji będą mogli palić, kupować, a nawet formalnie badać marihuanę.Pierwszy tzw. klub dla koneserów powstał w Auckland ponad rok temu i nie wzbudził żadnego zainteresowania ze strony policji, więc jego właściciel zamierza otworzyć podobne lokale we wszystkich większych miastach kraju.- Odnotowujemy zapotrzebowanie na takie miejsca w niemal każdym zakątku naszego kraju, więc spodziewam się, że w ciągu najbliższych 12 miesięcy każde większe miasto w Nowej Zelandii będzie miało przynajmniej jeden klub - mówi Dakta Green, który jest założycielem klubu Daktory.Źródło: #comKurcze żałuje troche że się urodziłem Polakiem, wszędzie sie coś dzieje tylko nie w Polsce ;/Bo nawet w Nowej Zelandii się cos dzieje a Nowa Zelandia jest znana z restrykcyjnego prawa co do palenia papierosów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCeusz Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 u nas niech takie kluby powstaną w końcu kiedyś... Tylko wpierw staruchy musza zniknac Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRANIO Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Kurcze żałuje troche że się urodziłem Polakiem, wszędzie sie coś dzieje tylko nie w Polsce ;/ Przyjdzie i czas na Polske mówie Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek* Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 no przyjdzie ale za jakies 20-30 lat jak zniknie pokolenie rydzyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyhoze Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 ja mam blisko do czech teraz wiec prawie jak bym mial legalizacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuber501 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 coraz więcej krajów legalizuje :zbakany: Polska tez za pare lat pęknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
weeed Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 chyba minimum za 15-20 lat ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuber501 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Przyjdzie czas na Polskę, jak nikt mocherów nie będzie dowoził do urn wyborczych, a nasze pokolenie dopcha się w końcu do sejmowego koryta. dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJboy Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ja piernicze, jak kolesiowi wypali, ze w kazdym miescie bedzie przynajmniej jeden taki klubik to ustawi sie zajebiscie, a i ludzie beda zadowoleni :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek* Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ja piernicze, jak kolesiowi wypali, ze w kazdym miescie bedzie przynajmniej jeden taki klubik to ustawi sie zajebiscie, a i ludzie beda zadowoleni :razz: no jak bedzie mial z 10 takich klubow to ladnie sie ustwi ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.