murzyn1 Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Założyłem ten temat bo nie widziałem wcześniej takiegoż lub podobnego...a jestem ciekaw czy ktoś z forum uprawia jakiś sport? Ja osobiście trenuje juz od 10 lat ale naszczęście już kończę z pływaniem ^^ Peace! Oczywiście oprócz palenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheton Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Kiedys duzo w pile gralem i ogolnie lubialem sport.Potem zaczelo sie bakanie i sport poszedl w zapomnienie.Teraz zaczalem troche chodzic na silownie i zaczne tez biegac ze 3 razy w tyg, bo moja kondycja nie jest teraz najlepsza Ogolnie chce poprawic wydolnosc fizyczna no i w powaznie bede ograniczal palenie.Mam nawet koncepcje "30 dni bez baki" .Czy to wypali, nie mam pojecia, ale napewno nie bede jaral codziennie czy co 2 dzien.To tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ja tylko ekstremalne, takie jak sadzenie MJ oczywiście jeszcze basketball Link to comment Share on other sites More sharing options...
murzyn1 Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 "Joint i sport to nie rozłączna para..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulJah Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Kiedyś trenowałem piłkę a teraz amatorsko pogrywam. Przyznam że bez piłki nożnej chyba nie mógł bym żyć człowiek się w takich rzeczach zakochuje od dziecka no a poza piłką to jeszcze siłownia, boks amatorsko i czasem w koszykówkę sie pogra lub tenisa ale to rzadziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cielak Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Mam podobnie jak SoulJah bez piłki nie można życ Aktualnie trenuje jak najwiecej, teraz na hali potem Sezon :zbakany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetdoen Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Kiedyś ostro biegałem za piłką.. Wciągnęło mnie to.. Potem zaczęły się melanże, ostre palenia i chlanie no i teraz siedzę z maćkiem, browarem i batem w pysku aczkolwiek lubię jeszcze pograć sobie w kosza.. Poza tym śmigam dosyć na zośce i w tenisa stołowego.. Z kondycją kiepsko, ale jak to kiedyś mój ziomuś powiedział 'z tego chlania i ćpania nic dobrego nie wyjdzie' heee ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Pilka nozna troche silowni a teraz jak jest snieg to snowboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 ja dla poprawienia kondycji i ogolnej odmuly chodze na basen i silownie.. oczywiscie jedno i drugie uwielbiam robic na zajebundzie pozdrowienia dla palaczy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Pilka Nozna i palenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.