Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Marihuana a SEKS

Recommended Posts

Opublikowano

Raz próbowałem bo MJ było fajnie około 20 minut, ale normalnie mogę i dwie godziny mam naturalny talent do tego ;) oczywiście w ten czas mam około 2 orgazmów, jeśli ktoś może krótko to rozumiem że wam opada jak już 1 raz skończycie? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja wam powiem tak kiedys z kobieta mielismy taki mix ja jaralem baty a ona żarła procha kosmiczna mieszanka hehe. co do tego bucha to duza roznica jest najaranym uprawiac seks. jest owiele lepiej hehehe

Opublikowano

Najlepszy sex w życiu- po grzybach. Przygody po mj też są fajne, ale dla mnie ważna jest odmiana po jakiej to robię, wg mnie nie każda się nadaje:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzięki ja na razie będę próbował po AK 47 jak uda mi się doprowadzić uprawe do ocze3kiwanego końca ale koniecznie muszę sprawdzić te odmiany które proponujesz ndf thx :zjarany:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No MJ jest mistrzowskie jesli juz uda sie na to namowic laske

Tylko cholera obniza poziom testosteronu wiec niunia sie musi niezle napracowac, ale mysle, ze warto Tylko nie wiem, dlaczego kobiety tak bardzo boja sie shotow? Namowic jest cholernie trudno, a potem to trzeba wysluchiwac "jeszcze chce!"

PS: jesli ktos ogladal how higha to ogarnia ocb!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

airmax po prostu uśmiechną się w myślach, a myśl upadła na klawiaturę:) po ak47 też dobrze, znaczy superancko:) bardziej sativove pheno trafiło się:) najlepszy ino póki co mazar:)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+