Trust Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Elo elo elo Podzielmy się najlepszymi cytatami jakie znacie, które wam się najbardziej podobają A ten mi się podoba najbardziej "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." B. Marley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waw Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 "po raz kolejny z szacunkiem puszczam dym, pokój wszystkim tym co sobie już nie dali rady z tym ... " Mi ten cytat został w psychice .. piszcie co chcecie :wink: pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadexix Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Oj, wiele, ale taki bardzo zyciowy... "Posiadanie, 1g - 3 lata przejebane..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCjusz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Najbardziej życiowe powiedzenie, na które kiedyś wpadłem najarany to '' MIEJ wy*****e- A B?DZIE CI DANE''. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetdoen Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Tekst kumpla: "Przyjadą pizdy i będzie ch*j" haha A tak poważnie, ten mi się podoba "My home is in my head" /Bob Marley/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Co jeszcze cytat znalazłem z pozdrowieniami dla panów z sejmu. :evil: ,,Politycy są wszędzie tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoQs Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 I know you don't know, what life is really worth. - Bob Marley A tu dobry na rozkminy mój znajomy go wymyślił Celem życia jest poznać cel życia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrusDoggyDogg Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Herb... herb is a plant! - Bob Marley tekst pochodzi z pewnego wywiadu, bardzo mi sie spodobal sposob w jaki Bob to powiedzial :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTR Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Nie zapominajmy że reggae, to też optymizm, droga do bycia lepszym i bycia pomocnym dla strudzonych. ;b "Bądź jak światło, które wędrując przez noc, zapala po drodze zagasłe już gwiazdy" (phil Bosmans) Myślę że takim światłem był również wujaszek Bob. Ale każdy może też stać się takim, jak on. I wielu innych, o których nie słyszeliśmy i o których niestety nigdy nie usłyszymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulJah Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 My tu rozmawiamy o sprawach metafizycznych a ty się wpie....... z bajkami To cytat wzięty z pewnego wieczorku jarających panów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.