Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Trichomy a samosiejka

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.
Otóż Jakiś czas temu zasadziłem eksperymentalnie kilka samosiejek, , męskie wyrywałem i podlewam je wodą i nawozami... Pokazały już calkiem ładne trichomy
Czy będzie klepać jeśli ma trichomy? Zamierzam scinać dopiero w październiku żeby dobrze dojrzały, bo z tego co wiem sativa kwitnie długo...

Opublikowano

Będzie klepać..Pierw urwi jakiegoś topa na test..spal. Jak nie bedzie kopał to rób makumbe:) ostatnio 4 razy makumbe robiłem bo coraz to nowe męskie u mnie się pojawiało i co chwila musiałem zrywać i robić makumbe:D narazie na 15..5 męskich..mam nadzieje że wiecej mi sie nie pojawi..

Opublikowano

no to ładnie... jedni mówią że nie będzie klepać, a drudzy że na odwrót... Ja myśle , że powinno klepać ponieważ w trichomach odkłada się THC z tego co wiem 8)

Opublikowano

Tylko, że w tych trichomach będzie bardzo małe stężenie THC. Moim zdaniem szkoda zachodu, ale spróbowac zawsze możesz.. Samosiejka ma chyba 0,2 % THC, więc sam sobie odpowiedz..

Opublikowano
Przemysłówka ma 0,2%, dzika samosieja może mieć więcej, więc próbuj, bo nic nie masz do stracenia

Dokładnie! Napisz więc skąd masz nasiona? Z jakiejś dzikiej roślinki, czy z karmy dla papug?

Opublikowano

Więc jest większe prawdopodobieństwo, tego że podziała. Nie wiem jak inni, ale mnie to całkiem ciekawi i nie wiem czemu temat jest w koszu :cry:

:peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+