majkiel91 Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Witam.Otóż Jakiś czas temu zasadziłem eksperymentalnie kilka samosiejek, , męskie wyrywałem i podlewam je wodą i nawozami... Pokazały już calkiem ładne trichomyCzy będzie klepać jeśli ma trichomy? Zamierzam scinać dopiero w październiku żeby dobrze dojrzały, bo z tego co wiem sativa kwitnie długo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanieś Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Czy będzie klepać NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiphobus Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 a jak sie z takiego krzola zrobi makumbe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjUser Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Będzie klepać..Pierw urwi jakiegoś topa na test..spal. Jak nie bedzie kopał to rób makumbe:) ostatnio 4 razy makumbe robiłem bo coraz to nowe męskie u mnie się pojawiało i co chwila musiałem zrywać i robić makumbe:D narazie na 15..5 męskich..mam nadzieje że wiecej mi sie nie pojawi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 no to ładnie... jedni mówią że nie będzie klepać, a drudzy że na odwrót... Ja myśle , że powinno klepać ponieważ w trichomach odkłada się THC z tego co wiem 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCjusz Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Tylko, że w tych trichomach będzie bardzo małe stężenie THC. Moim zdaniem szkoda zachodu, ale spróbowac zawsze możesz.. Samosiejka ma chyba 0,2 % THC, więc sam sobie odpowiedz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetdoen Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nie dowiesz się jak nie sprawdzisz p.s. ogólnie to zajebisty krzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Przemysłówka ma 0,2%, dzika samosieja może mieć więcej, więc próbuj, bo nic nie masz do stracenia Dokładnie! Napisz więc skąd masz nasiona? Z jakiejś dzikiej roślinki, czy z karmy dla papug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted August 22, 2009 Author Share Posted August 22, 2009 u mnie na takiej łące rosną sobie co roku takie samosiejki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Więc jest większe prawdopodobieństwo, tego że podziała. Nie wiem jak inni, ale mnie to całkiem ciekawi i nie wiem czemu temat jest w koszu :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.