-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
@Macky możesz już przenieść do zakończonych -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Idealny kolor,prawdziwa żywa zieleń 💪😉 moje też już wylądowały w docelowych donicach i już lecą do przodu 🔥 💪 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siema👊 ale oglądaj je i jak by postępowało to musisz je przelać czystą wodą a na następną uprawę zamów sobie coś takiego jak flashclean to środek do czyszczenia podłoża z pozostałych soli mineralnych których roślina nie pobrała i w takich sytuacjach właśnie jak masz przenawożenie też pomaga bo usunie nadmiar nawozów. A do tego przy uprawie mineralnej dobrze jest co miesiąc zrestartować podłoże z pozostałości nawozów, unikasz w ten sposób blokady. I przy uprawie mineralnej dobrze jest jak podlewasz do runoffu czyli do wypływu wody spodem donic, to pozwala też na częściowe spłukanie soli z tym że i tak zostają na spodzie a flashclean usuwa je całkowicie. Pozdro -
Przez Rysiu · Opublikowano
Te odmiany cherry to mnie zawsze zastanawiało, czy rzeczywiście czuc jakąs wiśnie? Takie ciemne to mi kiedyś z jakiego dutch passiona wyszły. A te ostanie jak lemon skunk wyglądają. Miałem kiedyś raz lemon skunka (ale nie pamiętam od kogo) i po wyszuszeniu dokładnie taki kolor i wygląd 🙂 Czyli jak? Przez 10 lat poniera klona z rośliny, uprawia go i na koniec znowu z niego klon na następną roślnie i tak nieprzerwanie od 10 lat?
-
Gallery Statistics

Recommended Posts