Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Bohater narkotykowego skandalu posłem z listy PO

Recommended Posts

Opublikowano

"Gazeta Wyborcza": Cezary Atamańczuk, zostanie posłem w miejsce wybranego do europarlamentu Sławomira Nitrasa. Prokuratura oskarża byłego polityka PO o posiadanie narkotyków.
14 listopada 2008 roku politycy PO, przewodniczący sejmiku województwa zachodniopomorskiego Michał Łuczak i członek zarządu powiatu polickiego Cezary Atamańczuk, zostali zatrzymani za posiadanie marihuany i amfetaminy. Następnego dnia działacze zostali wyrzuceni z partii. Potem zrzekli się swoich funkcji.

Problem Atamańczuka dojrzewał w PO od czasu gdy Sławomir Nitras zdecydował się, kandydować do europarlamentu. Oskarżany Atamańczuk, w ostatnich wyborach do Sejmu był następny za Nitrasem. Początkowo obiecywał, że nie przyjmie mandatu po Nitrasie. Wczoraj jednak, zmienił zdanie. Uzasadniając swoją decyzję, Atamańczuk przywołuje przykłady premiera Donalda Tuska i prezydenta USA Billa Clintona, którzy przyznali się do palenia marihuany - donosi "Gazeta Wyborcza".
Politycy Platfiormy Obywatelskiej wzywali Atamańczuka do nieprzyjmowania mandatu posła.

Opublikowano

"Nowy poseł wie, czym chciałby zajmować się w Sejmie. - Nie wykluczam, że będę w Sejmie walczył o zmianę prawa, które prowadzi młodych ludzi za kratki za posiadanie jednego jointa - wyjaśnia. Jego zdaniem, prawo w tym zakresie jest zbyt rygorystyczne. "

politbiuro.pl

Opublikowano

hhehehe dobrze jednemu sie podwinęła noga za to, dostal po dupie to teraz bedą chcieli cos zmienic przynajmniej :) Dla niego gorzej byc nie moze zwłaszcza ze wywalili go wiecej stracic nie moze a imunitet sie przyda ;)

Opublikowano

I ja na niego zagłosuje :) Nie wiem z czego oni robią aferę. Teraz coś z innej beczki. Pani Elżbieta Kruk za picie powinna bez wahania zostać wyrzucona z sejmu. Dlaczego nie została? nie wiem.

Tutaj link do filmu:

Nie wiem dlaczego Pana Cezarego Atamańczuka traktuje się jak jakiegoś bandyte. Wiadomo MJ to zło. Mam nadzieję że zrobi coś w kierunku legalizacji.

Opublikowano

Nie zapomnijcie o Korwin-Mikke z UPR :joint: on jest za legalizacją. I jest też szefem tej partii (no chyba że się już coś pozmieniało, dość dawno czytałem proGRAM tej partii)

Tak powiem: Legalizacja w Polsce?... uuu. . . Dekryminalizacja? Coś mi się wydaje że już niedługo, kilka lat maxxx. sorry za :offtopic:

Opublikowano
I ja na niego zagłosuje Nie wiem z czego oni robią aferę. Teraz coś z innej beczki. Pani Elżbieta Kruk za picie powinna bez wahania zostać wyrzucona z sejmu. Dlaczego nie została? nie wiem.

Co jak co ale alkohol jest legalną substancją a marihuana i feta nie..

Opublikowano
Korwin-Mikke z UPR :joint: on jest za legalizacją. I jest też szefem tej partii (no chyba że się już coś pozmieniało, dość dawno czytałem proGRAM tej partii)

Od bardzo dawno juz nie jest szefem UPR. Od 2002 roku dokladnie.

Koniec offtopa.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+