-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
4 tygodnie to raczej jeszcze big bud. Potem ze 2-3 overdrive. Ale to si臋 mo偶e zmieni膰. Zobaczymy jak b臋d膮 puch艂y. Na razie big bud. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzie艅 59: Obci膮艂em wszystkie nitki 偶eby im ul偶y膰. Unios艂y si臋 do g贸ry i troch臋 wi臋cej miejsca si臋 zrobi艂o ale za to s膮 bli偶ej lampy. Jeszcze nie tragedia. Kiedy one przestan膮 rosn膮膰? Lamp臋 jestem w stanie podnie艣膰 jeszcze max 3cm.聽 Co z tymi li艣膰mi? Odno艣nie obcinania. Uginam w d贸艂 ile mog臋 ale nie da si臋 zrobi膰 tak 偶eby jaki艣 szczyt nie by艂 zasloniony. Nie wiem czy lepiej uci膮膰 czy 偶eby zas艂ania艂o聽 聽 -
Przez Koz1 · Opublikowano
Szczerze to pestki bra艂em zawsze od tego samego producenta, holenderski skun, zawsze tak wygl膮da艂y 馃槄. W sumie raz mia艂em od barneys farm ale wtedy wysz艂o strasznie male. W domu ros艂y krzaczasto a na zewn膮trz posz艂y w g贸r臋 (chyba normalne).聽 Generalnie znalaz艂em znowu albo welnowce albo m膮czniki 馃槓. Zostawi艂em jeszcze Grapefruit ale jutro ju偶 koniecznie kosa, mam nadziej臋 偶e nie przlez膮 na Jacka i Blueberry Berry, chocia偶 widzia艂em uszkodzenia na li艣ciach..聽 W sumie zrobi臋 update za sekund par臋 ( z g贸ry przepraszam za podw贸jne posty馃榿)聽 -
Przez KushSensei · Opublikowano
No to poczekam jeszcze tydzie艅 i zobacze czy te z do艂u nie przystopuj膮 za bardzo. Wtedy podejmiemy decyzj臋 czy interweniowa膰 czy nie. Jak my艣licie ile zosta艂o czasu 4 tygodnie? 呕ebym wiedzia艂 kiedy zmieni膰 BIGBUD na OVERDRIVE.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts