-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Acidum 70 · Opublikowano
Nagrywam kr贸tki film. 6 tydzie艅.聽 20250403_142033.mp4 -
Przez oskar89 · Opublikowano
Trzymam wszystko w szafie a ona jest przewiewna plus wiatraczki zamontowane no i ci膮gle mam okno otwarte aby 艣wie偶e powietrze ci膮gle by艂o. Ju偶 o wiele lepiej wygl膮da kobietka a perlit musia艂em roz艂o偶y膰 na doniczkach bo chyba jaka艣 mini plag臋 mia艂em muszek ale si臋 ich pozby艂em. B臋d臋 dalej obserwowa膰 i tak podlewam troszk臋 co dwa dni aby mia艂y wilgotno. I takie pytanie ile dla takiej pi臋knej damy mog臋 la膰 wody 偶eby nie przela膰 bo na oko leje do 0.5l nawet mniej bo boj臋 si臋 o przelanie a to zamkni臋ta doniczka聽 -
Przez Pejcz · Opublikowano
A masz w tym boxe jak膮艣 wentylacj臋? Ro艣liny nie rosn膮 te偶 jak nie maj膮 dop艂ywu 艣wie偶ego powietrza. -
Ta jedna w bia艂ej doniczce te偶 ju偶 du偶o w艂a艣nie przeros艂a reszt臋 i ju偶 czu膰 od niej fajny zapaszek wi臋c my艣l臋 偶e ona akurat si臋 nie obrazi艂a zbytnio tylko te dwie troszk臋 wolno bardzo rosn膮 ale teraz spr贸buj臋 sama woda z odpowiednim ph podlewa膰 par臋 dni i zobaczymy聽 -
w dobiczkach akurat nie mam autoflower tylko big jack albo critical 3.0 ale je艣li mnie pami臋膰 nie myli to raczej big jack聽馃槃聽a w tych butelkach dopiero rozwija mi si臋 autoflower gorilla cookies fast buds聽
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts