-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Ichigo · Opublikowano
Niestety nie mam miernika 馃槥聽 Co do ziemi, to w艂a艣nie zauwa偶y艂em 偶e wszyscy chwal膮 i dlatego j膮 kupi艂em - jak narazie wszystko super. Zasadzi艂em te偶 sa艂at臋 i szczypiorek i 艂adnie ro艣nie na balkonie, w艂o偶y艂em guirella tabsa do tych na balkonie ^^. Biotabs wydaje si臋 fajny, ci臋偶ko jest pono膰 popali膰 nawozami na organicznych. Dzi臋ki za mi艂e s艂owa i zagl膮danie 馃槈聽 Wydaje si臋 spoko to 艣wiat艂o, ale jak trafi艂em to zobaczymy po efektach ^^ Jak b臋dzie 藕le to kupi臋 sobie raczej mars hydro jakiego艣 wi臋kszego. Dzi臋ki za komentarz 馃檪 聽 -------------------------------- Dzie艅 11: Podlane 1L wody z 5ml orgatrexu, by艂o do艣膰 sucho. 聽 -
spoko, wcze艣niej wspomina艂e艣 偶e wybra艂e艣 VEVOR ze wzgl臋du na sensory, to chcia艂em Ci da膰 zna膰, 偶e producent marshydro ma to samo, a wygodnie jest po prostu w jednej appce mie膰 wszystko, wi臋ksza kontrola. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzie艅 5: - wysz艂o 57/60, wi臋cej si臋 nie spodziewam ju偶聽 - na razie podlewam sama woda przefiltrowan膮 filtrem w臋glowym - czekam na ziemi臋 i nawozy plagrona i nie mog臋 si臋 doczeka膰 pikowania. Je艣li chodzi o nawozy to mam si臋 艣ci艣le trzyma膰 instrukcji czy jakie艣 kombinacje si臋 robi?聽 - jak wysoko je trzyma膰 od lampy? S膮 ok 30cm a i tak si臋 troch臋 zaczynaj膮 wyci膮ga膰 -
Przez ripreq · Opublikowano
Fajna sugestia z tym wentylatorem, lecz apka do mojego namiotu jako艣 za bardzo mnie nie jara, chocia偶 zaszkodzi膰 nie mo偶e. Dzi臋ki -
Jak ju偶 bierzesz lamp臋 MarsHydro, to polecam te偶 wywiew z filtrem mars hydro. Aktualnie na marshydro.eu masz promk臋 na wentylacje, tylko nie r贸b tego b艂臋du co ja i we藕 wi臋kszy, ciszej pracuje i jest bardziej wydajny.聽 Masz tam na stronie wersj臋 2025 do kt贸rej musisz dokupi膰 czujnik wraz z usb donglem smart (add-on pack) - tani jest. Ale nawet ten ma艂y daje rade bez problemu na ma艂ych powierzchniach. Na mojej fotorelacji masz jak to wygl膮da podglad, masz odrazu czujniki nawil偶enia powietrza i temperatury, i mo偶esz ustawi膰 偶e Ci utrzymuje idealne warunki. Nie wspomina艂e艣 chyba o nawil偶aczu powietrza, a to jeden z wa偶niejszych element贸w jak dla mnie.聽 Co poniekt贸re smart lampy marshydro maj膮 w艂膮cznik czasowy konfigurowalny przez appke, ale bra艂bym taki, kt贸ry 艂膮czy si臋 z appk膮 mars pro, a nie mars hydro (czyli we藕 ten co 艂膮czy przez dongla usb "Mars Hydro iConnect Smart Controller") - podobno lepiej dzia艂a. Pozdro
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts