-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
馃檰馃憡馃憣馃 Gleba gleba gleba 馃榿 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Wygl膮da na gotowe ale najwi臋cej powiedz膮 Ci trichomy.. Je艣li ju偶 s膮 bursztynowe niekt贸re to kosa.. -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Zosta艂y 4 szt pierwsza kamerowana to Fast haze reszta gelato express tak wiem wyci膮gni臋te ale zmiana boksa by艂a po miesi膮cu na wi臋kszy i zosta艂y dostawione 馃檲馃檭 og贸lnie oko艂o 85 dnia maj膮 plus minus聽 I chcia艂bym si臋 tym razem poradzi膰 co do 艣cinki 偶eby by艂a moc maksymalna馃檲馃ぃ VID20251115200759.mp4 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Siemano 馃槃 r臋ka z gipsu wysz艂a, boli i no , chatGPT zajeba艂 bunta, nie mo偶e pisa膰 偶e mn膮 na temat uprawy 馃ぃ馃ぃ Gemini ogarnia temat.聽 聽 Ciemnia trwa艂a 40h , pojawi艂o si臋 sporo bursztyn贸w, zdj臋cia jak wida膰. 艢cinka do kartonu jak wida膰.聽 聽 Nowy namiot pod hydro, ale b臋dzie pod Phoenix 12/12 co si臋 okaza艂a trefnym Auto. Kolejne to samo nasiono Rainbow Sheet auto fem z Zamnesia. I kolejne trefne tam. Prowizoryczny SCORG 馃ぃ 馃ぃ serio , to was nie powinno dziwi膰!! Podlana mocno po ost wodzie. , naciskiem na Bloom i top max, heaven , grow niewiele .聽 聽 Rhino I Bulma to jeszcze chwila i kolejno Gargantua!聽 聽 Szkoda mi kartonu , z kominem to by艂a idealna ciemnia !! Moja kobieta to nic nie rozumie, nic a nic.聽 聽 Marvel 艂膮cznie da艂a 40g (ko艅c贸wka i boczniaki) , Luna ma troch臋 bardziej nabite p膮ki.聽 聽 Bulma ostatnia z White Widow okaza艂a si臋 by膰 bardziej Sativa i daje inn膮 struktur臋, ka偶da z nich to cytrus i s艂odki smak przy paleniu.聽 聽 White Rhino jeszcze chwila .... Bije mas臋 na wodzie .聽 聽 5 z LSD z THC-THC wjecha艂o na salony, ale to nast臋pna relacja je艣li si臋 wszystko powi臋zie. Fotki poni偶ej.聽 聽 White Widow p贸ki co , zapach cytrus贸w, mocno 偶ywiczne, smak s艂odkawy , ale te bursztyny potrzebne do kanapy !聽 聽 Zobaczymy co za g艂upoty wyjd膮 przy nast臋pnej relacji 馃槃 聽 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Z critical wysz艂o 60 h ju偶 gotowego i zosta艂y w boksie 3 gelato i Fast haze
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-