-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez oskar89 · Opublikowano
Trzymam wszystko w szafie a ona jest przewiewna plus wiatraczki zamontowane no i ci膮gle mam okno otwarte aby 艣wie偶e powietrze ci膮gle by艂o. Ju偶 o wiele lepiej wygl膮da kobietka a perlit musia艂em roz艂o偶y膰 na doniczkach bo chyba jaka艣 mini plag臋 mia艂em muszek ale si臋 ich pozby艂em. B臋d臋 dalej obserwowa膰 i tak podlewam troszk臋 co dwa dni aby mia艂y wilgotno. I takie pytanie ile dla takiej pi臋knej damy mog臋 la膰 wody 偶eby nie przela膰 bo na oko leje do 0.5l nawet mniej bo boj臋 si臋 o przelanie a to zamkni臋ta doniczka聽 -
Przez Pejcz · Opublikowano
A masz w tym boxe jak膮艣 wentylacj臋? Ro艣liny nie rosn膮 te偶 jak nie maj膮 dop艂ywu 艣wie偶ego powietrza. -
Ta jedna w bia艂ej doniczce te偶 ju偶 du偶o w艂a艣nie przeros艂a reszt臋 i ju偶 czu膰 od niej fajny zapaszek wi臋c my艣l臋 偶e ona akurat si臋 nie obrazi艂a zbytnio tylko te dwie troszk臋 wolno bardzo rosn膮 ale teraz spr贸buj臋 sama woda z odpowiednim ph podlewa膰 par臋 dni i zobaczymy聽 -
w dobiczkach akurat nie mam autoflower tylko big jack albo critical 3.0 ale je艣li mnie pami臋膰 nie myli to raczej big jack聽馃槃聽a w tych butelkach dopiero rozwija mi si臋 autoflower gorilla cookies fast buds聽 -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawi艂em tytu艂u twojego tematu 偶eby by艂o bardziej opisuj膮cy problem i doda艂em tagi Co do twojego problemu to pami臋taj 偶e ziemia kt贸r膮 kupi艂e艣 na pewno jest wzbogacona minera艂ami. Wi臋c lepiej przez pierwsze 10 dni wzrostu ro艣lin nie dawa膰 nawozu. Obserwujesz wtedy czy zdrowo i z wigorem rosn膮. Dawanie nawozu przy ka偶dym podlewaniu to te偶 nie jest dobry pomys艂. Mog艂e艣 je przenawozi膰 a wtedy staj膮 w rozwoju. Przesta艅 teraz stosowa膰 naw贸z. Tak jak widz臋 po zdj臋ciu to nie ma tragedii. Jakie te odmiany? Je艣li przenawozi艂e艣 autofloweringi to ci臋偶ko z nimi b臋dzie bo one takiego b艂臋du nie wybaczaj膮. Je艣li s膮 to odmiany pe艂nosezonowe to powinny odbi膰.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts