-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Ja bym tam nic nie ci膮艂. Daj im spokojnie rosn膮膰. Najwy偶ej na p贸藕nym kwitnieniu mo偶na li艣cie powycina膰, to wilgotno艣膰 troch臋 obni偶y. Mniejsze ryzyko ple艣ni. Na razie lampa na full i nawozy na kwitnienie. A automaty "55" dniowe zawsze mozna wcisn膮膰 zaraz po tych i na 艣wi臋ta b臋d膮 gotowe. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ja m贸wi臋 o tych g贸rnych li艣ciach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie wi臋ksze a tu偶 nad nimi wyskakuj膮 mniejsze i czesto z topami ) bo zas艂aniaj膮 du偶o szczytowych top贸w, kt贸re s膮 poprostu ni偶ej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to co艣 przycina膰 czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu m贸wi ale teraz ju偶 na to wiele nie poradz臋. Ps jak my艣licie uda si臋 jeszcze waln膮c ma艂e automaty 55 dniowe, w tym sezonie? -
Przez kolober · Opublikowano
Takie geny i chyba ca艂kiem spoko馃槈 i dobrze bo b臋dzie co pali膰 馃榿 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo, ja og贸lnie wycinam takie odrosty co s膮 na dole i te kt贸re s膮 pod g艂贸wnym baldachimem. I te dla kt贸rych nie ma szans 偶eby by艂y dobrze o艣wietlone bo tak jak ci pisa艂em wy偶ej 偶e ro艣lina traci bez sensu moc na takie pierdolniki a mog艂a by skupi膰 si臋 na normalnych topach. A co do li艣ci na g贸rze to sam musisz sobie wyrobi膰 zdanie czy chcesz 偶eby twoje topy by艂y dobrze o艣wietlone? Jak tak to te kt贸re zas艂aniaj膮 szczyty to trzeba je opierdoli膰 a reszt臋 zostawi膰 w spokoju. Chyba 偶e chcesz ro艣lin臋 zbiera膰 na raty bo te g艂贸wne szczyty dojd膮 szybciej a na te zas艂oni臋te b臋dziesz musia艂 czeka膰 i b臋dzie na nich 馃嵖 pozdrawiam聽
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts