Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Jedna większa manifestacja jest chyba lepsza niż kilka mniejszych.Jakby były często to mniej ludzi by na nie przychodziło ("dobra teraz nie idę, pójdę za 2 miesiące")

Opublikowano

Ale jakieś inne happeningi z pewnością by się przydały... Niewygodne pytania na debatach i wiecach przedwyborczych... Jakieś stoiska o tematyce na większych imprezach... hmmm.... może jakaś akcja na Woodstock??

:peace:

Opublikowano

Ja sądzę, że jakby policjanci, prokuratorzy i sędziowie odczuli na własnej skórze i swoim mieniu zielony ruch oporu to zmiękłaby im rura. A wtedy zaczęliby apelować do władzy o depenalizację albo by to całe prawo stało się "martwe" a nie tak gorliwie egzekwowane. Słyszeliście chyba, że były pomysły złagodzenia ustawki ale MSWiA było temu przeciwne. Bo to dla nich problem i masa dodatkowej roboty odcedzić dilera od usera. CHWω :pies: i sądom.

Opublikowano

ja wrzucic tu plik. bo zrobiłem taki jakby mini plakacik z informacjami jakie pozytywy niesie legalizacja. chcialbym abyscie poproawili bardzo mozliwe bledy i powiedzieli co na ten temat sadzicie :) plik w .doc przydalo by sie takie ladne sare tlo jakim bylby lisc ganji :)

Opublikowano

Wykop.pl

Można dotrzeć za darmo do naprawdę dużej liczby osób, do tego większości odpowiedzialnych i racjonalnie podchodzących do tematu.

Trzeba by tylko dobrze zredagować, wrzucić na porządny serwer i można propagować :D

Pozdrawiam,

zeuss

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że dobrym sposobem na uświadomienie ludzi byłby darmowy koncert reaggae

np. na błoniach w Krakowie. Bezpośrednim przekazem były by wypowiedzi artystów przekonywujące, że ganja nie jest taka zła za jaką jest uważana.

:bongo:

Na dodatek każdy otrzymałby gazetkę Spliffa, ulotki propagandowe i zaproszenie na MWK10 8)

No ale to wymagało by już większych funduszy:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nk.pl

zalozylem i nazbieralem nawet troszke znajomych :)

opisy w profilu moga byc? ;>

Własnie dodalem do znajomych :)

Ja osobiscie przekonuje wszystkich ktorych znam :) w tym rodzicow :) nauczycieli(jak do szkoly sie jeszcze chodzilo) o calej tej sprawie :) No i opisy na nk. tez musza byc ! nk dodawac do znajomych :) i komentowac opisy czy moga byc :):peace:

Opublikowano

Panowie, oraz panie ...

A co powiecie gdyby zaatakowac w kilku miejscach kraju ? Mianowicie, tego samego dnia o tej samej porze w wyznaczonych miastach odbyc manifestacje np. pod Urzędem Miasta ? Nie koniecznie manifestacje, mozna zoorganizowac koncert, badz inna impreze dajaca rozglos ... co sadzicie ? Warto kminic nad tym dalej ?

I druga opcja, wrecz bardzo ciekawa ... pisaliscie kiedys ksiazke, opublikowaliscie ja ? Co wy na to, aby wsplnymi silami napisac mądrą ciekawą ksiazke i legalnie ja opublikowac, jezeli zrobimy dobry materiał nie wierze w to ze nie znajdzie sie wytwórnia ktora zechce ja obublikowac, zebrac hajs po przez skladke zrobic reklame, rozkrecic temat o niej !

Mysle ze obie opcje sa w miare realnymi projektami ... sek w ty tkwi kto kto by mogl czuwac nad tym, zebrac zespol dowodzacy ! :)

Gig Up :)

Czekam na odpiske :buch:

Opublikowano
Panowie, oraz panie ...

A co powiecie gdyby zaatakowac w kilku miejscach kraju ? Mianowicie, tego samego dnia o tej samej porze w wyznaczonych miastach odbyc manifestacje np. pod Urzędem Miasta ? Nie koniecznie manifestacje, mozna zoorganizowac koncert, badz inna impreze dajaca rozglos ... co sadzicie ? Warto kminic nad tym dalej ?

I druga opcja, wrecz bardzo ciekawa ... pisaliscie kiedys ksiazke, opublikowaliscie ja ? Co wy na to, aby wsplnymi silami napisac mądrą ciekawą ksiazke i legalnie ja opublikowac, jezeli zrobimy dobry materiał nie wierze w to ze nie znajdzie sie wytwórnia ktora zechce ja obublikowac, zebrac hajs po przez skladke zrobic reklame, rozkrecic temat o niej !

Mysle ze obie opcje sa w miare realnymi projektami ... sek w ty tkwi kto kto by mogl czuwac nad tym, zebrac zespol dowodzacy ! :)

Gig Up :)

Czekam na odpiske :buch:

Mi się osobiscie ten 2 pomysł podoba :) napewno kupiło by to mnóstwo młodych ludzi a i starsi by kupili :) a i moze Ci z "góry" by cos zrozumieli :) i taka dziwny i moze skuteczny sposób :) szkoda ze to wszystko moze :evil: :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+