Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Carlos Santana prosi Baracka Obamę o legalizację marihuany!

Recommended Posts

Opublikowano
nikt nie zaprzeczyl ze ganja moze powodowac psychozy, moze niszczyc zycie i moze uzaleznic. ja nie rozumiem ludzi ktorzy pala codziennie, swiadomie szkodzac sobie. takie zycie musi byc okropne, zreszta wogole zycie z uzaleznieniem jest okropne, nieprawdaz??i niech mi ktos kto pali codziennie nie mowi ze nie musi palic tylko niech to po prostu zrobi. peace
Ja jaram praktycznie codziennie i nie nazekam :roll: ale jak np wiem ze mam zawody za szesc tygodni to nie ruszam ziola ani alkoholu i nie wiem co to za filozofia? z reszta jak nie mam wolnego dnia tak ogolnie to nie pale wcale albo pale sobie np lufke wieczorem przy cherbatce i filmie i nie wiem co w tym zlego? heh :peace:
Opublikowano

Wy to ale umiecie zmienic tematu topica ... palenie codziennie wiadomo ma jakies skutki na czlowieka ale bez przesady.

A zdrugiej strony wiadomo ze co za duzo to nie zdrowo ...

PozDRO

Opublikowano

Ja mysle ze do wszystkiego trzeba podchodzic z dystansem, nie chce nikogo tutaj pouczac bo kazdy ma swoj rozum (oprócz palacych 13 i 14- latków) chcialem tylko zwrocic uwage ze ta codzienna przyjemnosc ma tez negatywne skutki bo czasem trzeba zaplacic za to zdrowiem.

Opublikowano

Moim zdaniem jak sie jara codzien spore ilosci to napewno nie prowadzi to do niczego dobrego > ale jak sie zapali tam lufke z ktorej wychodza trzy buchy na wieczor to raczej nie bedzie az tak dramatycznie ;) ale dobrze nie oftopujmy juz bo faktycznie zeszlismy z tematu :peace:

Opublikowano

Wiele krajow chetnie by zalegalizowalo ale... dawno dawno temu genialny prezydent USA zaszantazowal inne kraje do podpisania delegalizacji bo w przeciwnym wypadku beda uwazani za kraj popierajacy narkotyki i nie maja co liczyc na zbrojna, dyplomatyczna i PIENIEZNA pomoc USA :) A jak wiadomo kto nie trzyma z USA to ma przesrane.

Teraz inteligenci ktorzy chca sie wykazac delegalizuja wszystko jak leci- nawet nie wiedza co.

To ze Santana nas poparl swiadczy o tym ze niedlugo wyburzony zostanie ten blok anty MJ i zacznie sie od USA, a wtedy wszyscy zapomna dlaczego MJ byla zdelegalizowana i beda mowic "USA to taki madry i postepowy narod, idzmy za ich przykladem". A kiedy tak sie stanie ja juz bede prawnikiem i powyciagam moich kumpli z paki a potem pozwe ten po*****y kraj na taka sume ze bede do konca zycia jaral zielsko na koszt panstwa. :)

:peace:

Opublikowano

ja tam jstem przeciwko aborcji w 100%, tak jak jest jest dobrze, zwiazkomo homo tez bo niby czemu maja byc legalne? niech sobie zyja, ale nie jest dla mnie normalne ze dwoch facetow jest razem i wiekszosc psychiatrow Ci powie ze to nie problem lezacy w czyjejs naturze... nie jestem homofobem bo mam na nich wywalone ale nie widze podstaw zeby takie zwiazki legalizowac. eutanazja mnie wali bo gdybym chcial umrzec to bym nawet nie prosil o eutanazje tylko sobie strzelil w leb czy jakos tak wiec co za roznica :D za to uwazam ze powinno sie zalegalizowac przynajmniej posiadanie wszystkich narkotykow wlaczajac w to heroine bo jak ktos sobie niszczy zdrowie to jego sprawa... ale moze konczmy offtop xD w kazdym razie mam wrazenie ze na obame ostanio naplywa coraz to wieksza presja marihuanistow :joint:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+