-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez StressLess · Opublikowano
Jak trzyma gdzieś w piwnicy i pizga mu od dołu to tak warto sam tak używałem w zimę napewno mu to pomoże a w lato może ściągnąć styropian i będzie miał niżę temperatury w namiocie -
Jeszcze możesz to uratować Zrób pełną dawkę azotu (widać że mocno głodna) ustaw ph przelej donice aż 20% wody podlanej wyleci spodem sprawdź ph odlewu jak jest w normie zostaw i obserwuj co sie będzie działo I odbije pozdro -
Jasne że warto nawet przy organicznych sprawdzać ph opcje są 3 żółtych liści ph wysokie i są zablokowane opcja druga za mało dajesz pożywienia opcja trzecia za dużo wody może być to spowodowane tym że doniczka jest za duża i wszystko się blokuje świadczy to nawet tym że jak sam mówisz podlewasz co ok 4 dni dużo doniczka nie znaczy większy plon mam 6 letnie doświadczenie w uprawach pokazał bym ci efekty ale nie wiem z jakiego powodu wszystkie stare konta z fotorelacjami zostały usunięte bo dłuższy czas mnie tu nie było pozdrawiam -
Przez Eolenis · Opublikowano
Warto przesiać jeszcze przez drobniejsze odpada gdzieś 1/3 ale jakość jest naprawdę odczuwalna -
Przez Eolenis · Opublikowano
Naprawdę niezły start. 48 godzin w ręczniku papierowym 24 godziny i juz 4 z 6 wyszły. Dwie tak na prawde wystrzeliły. Mam nadzieję ze to dobry omen😁 Dałem podstawki i trochę przemeblowałem bo ciągnie jednak od betonowej podłogi.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts