Zielony-Chłopak Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 na gornym szcycie bez fim sybciej pokarze zazwyczaj jak ma preciki to możliwe że damka musisz czekać i obserwowac preciki jak wychodza włoski to git Cytuj
rusty_boy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Facet niestety, wyraźnie jajca widac... Cytuj
Morsuk Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Plant nr 2 wygląda mi na panne Chociaż tak za tydzień była by pewność co do płci. Cytuj
Gość vove Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Tak dammerdin, to herma. Te kuleczki to męskie jajeczka. Możesz je próbować obrywać. Cytuj
nie pamietam Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Witam, czy można już określić płeć tej rośliny ? To mój pierwszy raz więc się nie znam, tym bardziej że roślina jest w podobnym wieku co inne a one już dawno pokazały płeć, a i nie chcę aby jeżeli jest to facet zapylił mi pozostałe roślinki dlatego wolę chuchać na zimne... kliknij aby powiększyć Cytuj
kudlatyrastuch Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 ja tu nie widzę żadnych jajek, widocznie trzeba jeszcze poczekać żeby ujawniła swoja płećjeżeli będzie to facet to od razu mu jajka nie pękną trzeba poczekać aż dojrzej wiec się nie boj . Cytuj
nie pamietam Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Czyli jeszcze jest za młoda.. powiem Ci, że dziwna sprawa. Bo mam jeszcze dwie i pokazały płeć już kilka dni temu, kobity, bo włoski, a ta najwyraźniej jeszcze nie. Podejrzewam ją o męską dlatego, że jest plancik, z nasiona regular, a dwa pozostałe były fem. I jeżeli chodzi o piętra to liczy sobie tyle samo. Cytuj
sseedsman Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam chciałem was zapytac o płec mojego krzoka ponieważ dziwnie mi to wyglada ;/// Wygłąda jak chłop a jednak moze hybra ;// prosze o opinie ?????????? Cytuj
Recommended Posts