Siema kumpel👊 widzę że już po delegacji😉 a co to się stało że dwie w jednej donicy? Do selekcji? Bo jak nie to nie jest za dobry pomysł bo jedna z drugą będą się biły i wodę jedzenie i światło. A do tego jeszcze o miejsce na korzenie i nic dobrego z tego co nie wyjdzie.
Wypierdziel po jednej
Tylko że woda destylowana nie ma żadnego buforu i później po podaniu nawóz może ci się rozjeżdżać pH w glebie.ph może ci skoczyć w ciągu godziny a do tego nie ma stabilnych i stałych warunków. Microorganizmy dostają raz bufor raz pustkę, do tego składniki są raz dostępne drugi raz nie. I to samo azot ras jest raz go nie ma( oczywiście w nawiasie) i rośliny dlatego tak wyglądają bo one nie wiedzą nawet gdzie żyją 😅 raz głodne raz najedzone😉
Zacznij mieszać tą wodę.
I tu będą dwa toppingi może trzy ale nie chcę robić za dużo topów dlatego myślę że zostanę przy dwóch.Wiesz co opisałeś dokładnie to co mam w planie tylko inaczej podchodzę z tym toppingiem.
I ta uprawę polecę jeszcze tak a następną już wjedzie namiot 120×120cm200cm.
Oj Stary zobacz moje wcześniejsze fotorelację 😉 tam już przerabiałem opcje scrog i ja siatkę daje około 40cm nap podłożem i rozumiem że chcesz pomóc ale ja nie jestem początkującym growerem 😉
I ten Setup jest robiony pod dwie siatki
A do tej sztuki to był experyment i miała być na parapecie ale okazało się za krótki. I kumpel z nią to się bawię i testuje różne warunki. A co z niej będzie to jakoś nie bardzo się przejmuje 😉😅
Recommended Posts