-
Podobna zawartość
-
Northern Light x Shiva
Przez Macky,
- northern light x shiva
- northern light
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
- 0 replies
- 2610 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Widać że zdrowe, silna mała łodyżka, będą fajne rośliny -
Przez KushSensei · Opublikowano
Dzień 4! Zastanawiam się czy nie zmienić na nocne swiecenie jak mi taki ziomek na pw doradził. Ale jak bedzie chłodno i swiatło a w "nocy" ciepło a brak swiatła to nie wiem czy roślinka nie zgłupieje. Wydaje mi się że takie coś to można robić w sytuacji nadmiarowych temperatur a nie na odwrót. Tak na logikę myśląc. A to już mi się całkiem wygieło po paru dniach, ale jak zamocuje pewnie się rozprostuje tylko czy jak zacznie pracować nie zacznie łamać namiotu bo znana jest potęga drzewa. -
#mały zoom ależ to skrystalizowało 😄 #suszenie #popcorny mix #kwarantanna #to co wyszło po późnej ścinie -
saqsdasd No spuchły i to całkiem mocno tak się kleiły, że nie szło tego oczyścić z listków. Szkoda, że sciołęm ale to z zupełnie innych powodów musiałęm to zrobić,trzymałbym jeszcze z tydzień. Co do wczesniejszej ścinki wczoraj, dwa najwieksze topy mi złapała pleść w górnych partiach. Wyciołem zdrowe z dołu i siedzi w kwarantannie. Zrezygnowałem z przykrywania od góry papierkiem, złapie kurzu trochę przez to ale dziś już przyschły bardzo mocno w tym żarze, nie wiem czy nie aż za mocno ale jeszcze niektóre z większych miekawe przy scisku, topy robią się dosłownie białe zostają same kryształki ^^ aż boje sie to spróbować. Dam im dla pewności jeszcze 2 - 4 dni jak się pogoda nie spartoli, i do pojemników. Pytanie czy mogą być plastikowe z pokrywką czy koniecznie ten słoik? Wieczorkiem wrzuce update zdjęciowy. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
🌱 Aktualizacja Królowej Jezzuuu – 5.09.2025 🌱 👑 Królowa została dziś obniżona o ok. 7 cm względem lampy oraz względem młodszych roślin – obecnie jej czubek znajduje się ~20–23 cm wyżej niż maluszki. Powód: delikatne przypalenia górnych topów od pełnej mocy lampy. Po obniżeniu temperatura przy szczytach wyraźnie spadła. 💧 Dziś także klasyczne nawożenie zestawem mineralnym: Biotonex – 0.5 ml/L Rokzbastic – 0.5 ml/L 1-4-4 – 1 ml/L Calcium – 2 ml/L 📊 Dane techniczne: pH wody po przygotowaniu: ~6.8 Wilgotność gleby: ~49% Temperatura: ~22–23°C EC w glebie: ~1478 μS/cm (kiepski miernik, nie sugeruje się nim) 📷 Topy coraz gęstsze, aromat intensywny. Rokzbastic wjechał na pełnej – czas na dosładzanie i dopalanie pąków. Plan: jeszcze 2–3 nawożenia, potem stopniowe przejście na flush i obserwacja trichomów.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts