-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Jebaniec · Opublikowano
Witajcie, low rider, niemalże 3msc . A sprawa wygląda jak na zdjęciu. Pierwszy miesiąc z hakiem na tanim ledzie z neta. Zasięgnąłem porady i od tamtego czasu Mars hydro ts600 18/6h Ph 6-5-7. Podlewanie jak trzeba mniej więcej co 4-5dni z niewielką dolewką biohumusu.. ostatni miesiąc to dziewczyny w zasadzie stoją i nie wiem czy brak dobrego światła na początku nie zniszczył ich „rytmu” życia przez co już się nie odbija. To automaty a mają prawie 3msc. Topy nie puchną. Nic się nie zmienia, jedynie ta z lewej wyciąga się do światła gdzie zawsze było 20-30cm od światła i nic tylko podnosiłem lampę bo paliła liście. Box niewielki co prawda bo 40x40x90 . Doniczniki po 8-9L przesadzone z miesiąc temu z doniczek 5l bo zauważyłem że już brak miejsca miały na korzenie. Czy ciąg zaniedbań wynikające z braku wiedzy przekreśliły już te sadzonki ? Nic mi nie spuchnie i bez sensu to trzymać ? Posadzić jedną a najlepiej pelnosezonowa i zadbać kiedy ma wejść w kwitnienie czy da się coś jeszcze odratować ? Nie zależy mi na bombie, te odmiany ponoć działają przeciwlekowo i przeciwdepresyjnie i i na tym mi zależy najbardziej. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Jutro na pewno tego liścia ciacham i w tej 2 też 1 ciacham -
Przez kolober · Opublikowano
No widzisz i powiem ci że pierwszy raz uprawiam pestki od THC-THC i jak na razie jest petarda 👍 zobaczymy teraz na plon jaki dadzą. Ale też poraz pierwszy stosuje organiczne nawozy i jak na razie toteż jest ok😁👍 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Można dać wentylator niżej. Nieźle skubane porosły. 4 tygodnie spokojnie. Krócej raczej nie. Co do łamania to się nie wypowiem bo nigdy nie łamałem. -
Przez fredom18 · Opublikowano
1. Około 53dzien 2.Wcześniej jak wilgotność była 80 procent to co tydzień teraz co 3/4dni. 3. Nawozy co tydzień biobizz 3 pack po 1 ml na jednego jak w instrukcji. 4. Tak mają dziurki. Teraz leje wodę z kranu dostaną 1 dzień. Wydaje mi się co podleje to gorzej. Dziwne bo podlewam dopiero jak donice sie robia lekkie. To powinny ruszyc a nie usuchac
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts