Macky Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jock Horror jest krzyżówką między Norther Light, Skunk i Haze, które zapewniają silny high. Ta odmiana wytwarza tak dużo żywicy, że nawet łodygi połyskują. Jock Horror ma unikalny, świeży smak i silny pobudzający high. Kwitnie wcześniej niż oryginalny Jack sprzed paru lat. Rodzaj rośliny: Najlepsza do uprawy wewnątrz. Wysokość rośliny: Wysoka - głównie Sativa Poziom THC: Wysoki 15-20% Tygodni kwitnięcia: 10/12 Miesiąc zbiorów: 9/10 Trudność uprawy: średnia
Gość kyqdeath Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Z tego co wiem odmianę tę stworzył Jack Herer (znany hodowca, autor dwóch książek, człowiek który działa w sprawie legalizacji itp), i po "ojcu" przejęła nazwę. A co do nazwy "Jock Horror" lub "Jack Horror" to jest ta sama odmiana tyle ze z czasem zmodyfikowana na korzysc szybszego kwitnienia oraz szczytów lepszej jakości. obczajcie to: /admin - link do strony wygasł/
Gość Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Kolega miał na oucie i zabrakło mu troche czasu, zeby doszedl jak powinien.
Gość Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ja miałem jack horrora na out ale oczywiscie mi nie doszedł ale i tak na moc nie narzekałem
Recommended Posts