Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc.pl

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
W dniu 12.07.2026 o 14:26, Rura Dymi napisał(a):

A planujesz je trenować? myślę że masz dobry moment na FIM.

Przy uprawie outdoorowej dał bym im większe doniczki.

Nie nie, nic nie trenuje zostawiam je w spokoju niech sobie rosną naturalnie, jednego krzaka dałem w grunt (trgo z białą doniczka) i po prosto naciaglem cała roślinę do ziemi I to tyle fotka niżej 

Co do donic to już są zamówione w piątek maja być 50L także zrobię tez fotki jak przesadzę

20260714_185759.jpg

Opublikowano

Czyli jak by nie patrzył to jednak trenujesz bo nagięcie w dół jest też treningiem LST, skromnym ale jakiś tam jest. Zwykłe odmiany pełnosezonowe a półautomaty dalej takim są warto trenować bo nie rozrastają się samoczynnie jak odmiany z autofloweringiem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

18.07 Siema

Pomidory przesadzone, te donice 50l to potwory jakieś haha potężne są! Ciężko mi było to unieść musiałem ciągać po ziemi za ucho xd 

Miala być jakaś dobra ziemia firmowa ale niestety jade dalej na biedronkowej ale zrobiłem pół na pół z ziemia z pokrzywy także będzie git (chyba) 😉I dodałem styropianu do gleby, nie widać go z wierzchu ale musiecie mi uwierzyć na słowo. 

Niestety nie było mnie w domu nie miałem jak podlać a przyszły 3 dni gorąca i krzaki opadły trochę,  najgorzej to ten w środku był w połowie przechylony w sensie szczyt masakra. Przesadziłem dzisiaj około 13:00 podlałem schowalem do cienia i na szczęście widzę rezultaty ale ten w środku biedaczek chyba załamany jeszcze po tym upale

Miałem naginać ale jednak nic nie naginam, widzę że łodygi boczne fajnie się same rozrastają(nie wszędzie) więc nie ruszam i liczne na skromne ładne choinki. 

To są półautomaty także jeszcze trochę i będą kwitły z tego co wyczytałem 

Krzaki mają od 45 do 55 cm liczę na to że urosną chociaż do metra po przesadzeniu 

A i zrobiłem delikatna defoliacje bo uznałem że te liście wiatrokowe są bardzo duże i zasłaniają światło do bocznych łodyg ale uciąłem dosłownie 3 liście z każdego krzaka a czy zrobiłem dobrze czy źle to sami oceńcie xd wyczytałem że ludzie tak robią, ale trzeba uważać szczególnie na małych roślinach. Lecą fotki 

20260718_173901.jpg

20260718_173225.jpg

20260718_171257.jpg

20260718_171303.jpg

20260718_173151.jpg

20260718_173236.jpg

20260718_173203.jpg

Edytowane przez stix33
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Rysiu napisał(a):

Szkoda, ze im ziemi nie dałeś lepszej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby bylo dobrze 🙂

Wiem wiem, wiedziałem że mnie za to opieprzysz :mur: Będzie dobrze Rysiu i trzymaj kciuki :plant: