-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Dawid górnik · Opublikowano
64 dni były na wegu. To moja pierwsza uprawa fotoperiodów a druga w ogóle i tak właśnie teraz z perspektywy czasu chyba troszkę za długo czekałem z flipem 😅 -
Przez Rysiu · Opublikowano
To 81 dzień? Chyba długiego wega musiałeś robić? -
Przez Dawid górnik · Opublikowano
Dzień 81 Zdawało mi się że ostatnia defoliacja wystarczy już do końca ale dziewczyny tak intensywnie rosły że na koniec strechu musiałem jeszcze raz je przyciąć. Odrazu zrobiłem lekkie korekty głównych szczytów gdzie była potrzeba to naciaglem drucikami żeby zachowane były odpowiednie odstępy. Ogólnie i tak jest mocno ciasno w boxie ledwo się mieszczą 😅 Ale najważniejsze że wyglądają zdrowo nic im nie dolega, parametry udaje się utrzymać optymalne co mnie bardzo cieszy bo przy swojej pierwszej uprawie miałem problem z za wysoką wilgotnością. Ogólnie już ładnie wchodzą w kwitnienie, niektóre jak np SUPER BOOF już zaczęły szronić liście wokół wytwarzający się topów. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ja bym wziął ziemię. Podlewasz i tyle. Przy nawozach advanced nutrients nawet nie sprawdzam żadnych ph, ec. Tylko jakiś system automatycznego nawadniania. Jak będziesz tylko w weekendy, to wtedy sam podlewasz nawozami a zbiornik z timerem podlewa ci w tygodniu samą wodą. Nawozów nie trzeba dawać co kazde podlanie. Jak kupisz jakiegos all mixa to tam jest już tyle nawozów, ze przez pierwsze 3 tygonie mało co potrzeba. Nawóz typu grow staje się w zasadzie zbędny. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Dzięki i muszę powiedzieć że robotę robi ten inokulant mikrobiologiczny który im podaję 😉 i polecam go do każdej organicznej uprawy. 💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts