Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

A z podlewaniem, to jak juz pewnie słyszałeś, lepiej przesuszyć troche, niz przelac

Z ta mikroryza dopytaj, doświadczonych kolegów. Ale jak dajesz pełna dawkę rootbostera to wydaje mi sie ze nie ma potrzeby.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Eolenis napisał(a):

A z podlewaniem, to jak juz pewnie słyszałeś, lepiej przesuszyć troche, niz przelac

tak tak, jeszcze się wstrzymam chyba jeden dzień z podlewaniem i jutro w połowie cyklu podleje po około 100ml z witaminami. Aktualnie pierwsze kilka centymetrów ziemi ma 8.5% wilgotności

Opublikowano

Musze jeszcze wymyśleć cos na temperaturę, bo jak otworze okno to mi temperatura lubi spaść do 24/25, a jak się zapomnę to nawet i 22 zdąży zlapac, a jak zamknę to jest po 27/28 ale stezenie co2 wali ponad 1800. 

Opublikowano

Nonto jest problem zimy. Musisz pokombinowa, zeby znaleźć złoty środek. Lepiej sterować odciagiem zeby mieszał tylko tyle  ile potrzebujesz. Ja to ręcznie ustawiałem przez ostatnie dwa tygodnie.Screenshot_20260217_180048_VIVOSUN.thumb.jpg.b20ec347edf33df1e0e87a6263e519cc.jpg

• Like 2
Opublikowano

Pewnie ze tak. Szczególnie jak masz beton albo jak ja klejony laminat. Ja podniesione man na wiaderkach do gory nogami. Ale man wysoki namiot.

Jest tez naprzyklad z vivosun na pewno grzejnik taki nawiewowy. Moze znajdziesz  cos co bedzie  działać z twoim sterownikiem.

Screenshot_20260217_180819_VIVOSUN.thumb.jpg.111702171521c8d03ecdc80ce65fcb0a.jpg

• Like 1