Maszyna Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Kupiłem nasiona od Mephisto genetics i Ethos genetics i jest straszny dramat, kiełkują dramatycznie a to co rośnie jest mega słabe bez wigoru, same mutanty. Obok mam tanie nasiona od seedbay z Hiszpanii i rosną mega zdrowsze i z wigorem. Czy ktoś miał taką sytuację? Cytuj
Holenderski Skun Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Nie wiem po co wyczarowałeś sobie jakieś nasiona mephisto genetics i ethos genetics, przecież to masowy producent co sprzedaje słabe genetycznie nasiona. Słyszałem parę opinii od ludzi co kupili te nasiona bo się połakomili na tych dziwnych producentów a raczej na ich reklamy przez polskich sprzedawczyków. Nie lepiej było kupić więcej nasion dobrego i sprawdzonego producenta takiego jak seedbay.es Cytuj
marcelii94 Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 Pamiętaj że mephisto genetics i ethos genetics to producenci mniej spotykani na naszym rynku i dominują ich podróbki w Polsce. Więc różnie mogłeś trafić. 1 Cytuj
Recommended Posts