-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Kurde ciężko mi oszacować moim nowatorskim okiem, ale coś tam już widać, na jednej i na drugiej. Oceńcie. Najlepiej bez dzwieku😝 -
VID_20251201_224911.mp4 VID_20251201_224412.mp4 A to Royal Runtz Przydlugawe wiem 😊 -
To Scherbett Queen -
VID_20251201_223702.mp4 Spróbuję filmik jak nie pójdzie to mam powycinane ale lepiej na filmiku widać -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 I wjeżdżamy do fotoperiodów 🔥💪 i tu już jest ogień 😉 Flip był 24.10 czyli realny czas który zaczęły puchnąć to jakieś 3,5 do 4 tygodni. I teraz właśnie wchodzą w okres Turbo masy😉 teraz już będzie widać przyrosty z dnia na dzień. I wychodzi na to że zostało kim jeszcze około 4 tygodni nabierania masy, żywicy i terpenów smakowych i zapachowych. Naprawdę już w tej chwili jak otwieram namiot zapach jest bardzo słodki owocowy a zarazem ciężki a to się jeszcze wzmocni i nabierze ostrości. Te krzaki mają naprawdę duży potencjał a przez to że są w donicach 12l niestety ale nie dałem im szansę na wykorzystanie go w pełni 😉 następne będą już w większych😉 Ale wiecie co jest najlepsze w prowadzeniu roślin w taki sposób? A to że każdy z topów jest praktycznie taki sam😉👍🔥💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts