-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Ale której? Bo ta najbardziej rozwinięta to już chyba późno czy co? Muszę poczekać, do następnego podlania dać im spokój bo za bardzo je męczę. Nie mam pojęcia wielkiego o defoliacji tylko zarys co to muszę poczytać i poogladać🤟 -
Przez Macky · Opublikowano
Ściągaj ich tutaj 😁 trawka ma teraz mega serwer. -
Przez kolober · Opublikowano
To było forum marihuanaforum.pl ale tam jakiś dziwnie było jakaś taka konkurencja,tak zawiść nale to pod koniec jak zaczęli ludzie odchodzić z powodu afery że słabym zabezpieczeniem danych i tak dalej. Ale to już historia tylko szkoda bo było tam parę spoko ludzi z naprawdę potężną wiedzą. Postaram się z nimi skatalogować i ściągnąć i h tutaj ale nie będzie łatwo. Nie kumpel bo wbb czy leydi by się tu przydali albo dr.grin 😅 muszę napisać do nich i się zobaczy😉👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Ładnie zawiazujA ci się kwiaty ale te liście wiatrakowe które zasłaniają topy jak nie masz ich jak podwinąć to nie cykaj i je wytnij. Bo później będziesz żałował. Tak samo jak już wytworzą się pierwsze kwiaty i będą zasłaniały je liście to tam będą luźniejsze bo światło nie będzie dochodzić i nie z puchną ja by mogły. Tak że jeszcze trochę i pomyśl o defoljacji 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
No fajny secik. Odmiany ciekawe. Nie słyszałem nigdy o takich. Na aptusie kiedyś widziałem fotorelację to ładnie rosły. Co to za forum co już nie istnieje? To automat czy normalna odmiana?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts