Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Pierwsza hodowla - Automaty sherbet queen i royal runtz od RQS

Recommended Posts

Opublikowano

Nie bo jeżeli będzie wszystko dobrze to ich nie kasuj bo na to chwilę wyglądają całkiem ok i nie będzie sensu zaczynać od nowa. Tym bardziej że to jest pierwsza uprawa tak? To jak będą ok to dalej je prowadz a wydaje mi się że powinny wytrzymać. I to że napisałem że RQS mają lipa pestki to nie znaczy że trzeba je kasować, po prostu nie spodziewaj się po nich czegoś specjalnego😅😉 a co do seedbanku to masz na tej stronie sklepu THC-THC i oni mają bardzo dobre i świeże nasiona a do tego mają własną genetykę i i też oferty z innych seedbanków i w tym też RQS ale je odradzam. Ale masz tam np. Dutch Passion jeden z najstarszych seedbanków 👍

Opublikowano

I Dobrze że masz dwie lampy po 100w bo jedna by nie wyrobiła a co do sprzętu to spider farmer ma kontroler GGS i też sterowanie całym boxem jest petarda tylko muszę dokupić czujnik ppfd i co² dlatego że wtedy mogę podać wymagane wartości i sam kontroler steruje wszystkim tj. lampą wentylatorami, nawilżaczem i wyciągiem czy osuszaczem. A najlepsze jest to że nie musisz mieć sprzętu spider farmer bo dokupuję też listwę zasilającą AC5 albo AC10 i pod nią możesz podłączyć jak chcesz sprzęt i ona powoduje synchronizację z resztą sprzętu.👍😉

Opublikowano

No własnie muszę poczytać czy pod mojego huba mogę też podłaczyć inne. Starter dostałem od kolegi bo go nie używał. Kupiłem nasiona zanim w sumie postudiowalem trochę o uprawie. Jak to u mnie zawsze od 

Du... Strony,

😂😂

Może mi się uda ogarnąć żeby jutro ktoś podlał. 

Dziękuję za Tipy.

Będę pewnie potrzebował więcej

Opublikowano

Zastanawiam się czy trochę nie zmniejszyć lampy żeby nie wysychało bardziej. Mam 26 stopni i 57 wilgotności. W mawilżaczu za niedługo się pewnie woda skończy. Ma to sens? Czy tylko pogorsze?